01/02

Свързани новини

16.03.2021 15:14

Новите вакси-колонизатори и защо ЕС не е сред тях, г-жо Габриел?

Видян 10303 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Новите колонизатори”, нарекоха неколкократно в авторитетното политическо предаване 7 истории на първи канал на италианската държавна телевизия РАИ 5-те държави, които продават / налагат своите ваксини на света. Ние бихме ги нарекли НОВИТЕ ИМПЕРИИ и ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.
Интересно е, че те са същите като победителите във Втората световна война, но с едно изключение: заедно със САЩ, Русия, Китай и Великобритания, сега в клуба на големите влиза Индия вместо Франция или – нека да си го кажем направо - Европейския съюз.

Къде е ЕС? Защо той не можа да разпространи ваксина? Защо при стотиците милиарди средства в ресора наука, иновации, технологии, образование, който е управляван от българския еврокомисар Мария Габриел, не беше лансирана европейска ваксина? Защо не Байер или друг от еврогигантите във фармацията, а Пфайзер стана повелителят на разработената от немската Бионтех ваксина? И цял свят я нарича на американската компания, която – по ирония на съдбата – е с име с корен от Германия. Щатите вземат и милиардите от нея – според прогнозите на фирмата - поне 15 000 000 000 долара само тази година. Което е 25% от целия й бизнес.
Защо се стигна до положението „мене ме нема в целата схема”, в което ЕС изпадна, при положение, че той изостава с невероятно бързи крачки вече не само от САЩ и Китай, но и от Русия и Индия в областта на изкуствения интелект, както и на огромната част от новите технологии и прилагането им на практика? Това е важният въпрос.
Иначе пиар-войната, за която всички говорят си е факт! Да, първата руска ваксина се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Учени и лекари към регулатора на ЕС 16.03.2021 17:49

    Учени и лекари към регулатора на ЕС: Премахнете проблемите със сигурността на ваксините срещу КОВИД-19 или прекратете ваксинацията https://pogled.info/svetoven/evropa/ucheni-i-lekari-kam-regulatora-na-es-premahnete-problemite-sas-sigurnostta-na-vaksinite-sreshtu-kovid-19-ili-prekratete-vaksinatsiyata.127236 /Поглед.инфо/ Отворено писмо от лекари и учени до Европейската агенция по лекарствата (ЕАЛ) относно опасенията за безопасността на ваксините срещу КОВИД-19: има сериозни опасения, че одобрението на ваксините от агенцията е преждевременно. Група учени и лекари публикуваха отворено писмо, призоваващо Европейската агенция по лекарствата (ЕАЛ) да отговори на спешни въпроси за безопасността по отношение на трите ваксини срещу КОВИД-19 (на “Файзер” и “Бионтех”, на Оксфорд и “Астра Зенека” и на Модерна”) или да отнеме разрешението за тяхната употреба. Писмото описва сериозните потенциални последици от употребата на тези ваксини, предупреждения за възможни автоимунни реакции, нарушения на кръвообращението, инсулт и вътрешно кървене, "включително в мозъка, гръбначния мозък и сърцето". Авторите изискват доказателства, че всеки докладван медицински риск "е бил изключен при предклинични тестове върху животни във всичките три ваксини преди одобрението им от ЕАЛ за употреба при хора". ...

  • 002 Anonimen 16.03.2021 16:56

    Тази е на нивото на ПКП. Доказано!

  • 001 Anonimen 16.03.2021 16:09

    Поредният ужас!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

стрелец