Свързани новини

29.10.2021 12:28

Нова Тройна коалиция с Нинова премиер?

Видян 15505 пъти | Коментари 18
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече месец нито БСП, нито ГЕРБ коментират изявлението на зам.-председателя на ДПС Йордан Цонев за общо правителство на трите партии на статуквото. Мълчанието се приема за знак на съгласие, нали? Нещо повече - нито една от трите, даже и в кампания, дори не коментира, камо ли да критикува останалите от възможната Тройна коалиция. А БСП официално пусна прессъобщение, според което ще прави правителство, със снимка на Нинова в центъра и придворните й - всички те - хора без определена професия, което не им пречи да се представят за "професионалисти". Такова правителство няма как да мине без подкрепа от ГЕРБ и ДПС. Още повече, като се има предвид слабия резултат на червените, които се борят за трето място на изборите след двете 75-годишни електорални дъна, които изкопаха на вотовете през април и юли.

Още от преди година формациите, които от 20 г. без прекъсване управляват България, работят за детронирането на Румен Радев, който бе единствената им реална опозиция. Нищо, че претърпяха провал още на първата крачка - в опита да склонят Илияна Йотова да излезе срещу президента, след като 5 години е негово вице. Тя решително им отказа.


Лесно е да се разбере в тази връзка също защо бе принуден да напусне позицията на шеф на кабинета фаворитът на Нинова и бивш младежки лидер на СДС по времето на друга обградила се само с мъже и също провалила се с трясък на избори поради опити за недомислени комбинации Надежда Михайлова. Калоян Методиев и блесналата в журналистиката с интервю за гащичките на съпругата на Ахмед Доган Валерия Велева, наричана от самия него Мадам В., са и основните мозъци, двигатели и говорители анти-Радев и на достлука за нова Тройна коалиция, та не го и крият - чете се в техните медии.

Напомняме, че трите партии държат ВСС и КС, които не забелязват, че шефът на Софийския градски съд години наред го управлява, без да е български гражданин, но посичат Кирил Петков и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 018 Соня Илиева до анонимния за Афера 06.11.2021 21:21

    Според Афера вече от дни трябваше да сме в пълен локдаун, братът на Диджей Дамян щеше да е министър, при това все по информация на брилянтни източници. Нещата не се случват, но не е виновен сайтът, а брилянтните източници

  • 017 Anonimen 31.10.2021 18:42

    ХАХАХ МНОГО ЛИ ВИ ДРАЗНИ АФЕРА...ГОЛЯМ СМЯХ, НЕ Е ПРИЯТНО КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СМАЖЕШ ЧУЖДОТО МНЕНИЕ ИЛИ ВЪОБЩЕ ДА ЗАБРАНИШ НА ДРУГОМИСЛЕЩИТЕ ДА МИСЛЯТ. РАВНИС , МИРНО , ХОДОМ МАРШ.

  • 016 КИРИЛ ПЕТКОВ СИ ЗНАЕЛ ВЕЧЕ И ПРИСЪДАТА ПРЕДИ СЪДА ИЗОБЩО ДА Е ЗАСЕДАВАЛ 31.10.2021 11:28

    Кирил Петков по bTV. Един самосвал изсипани кухи думички и глупости пред Цънцарова, която кима, кима, кима. Толкоз. Кирил Петков вече знае даже и присъдата на която щели да го осъдят – „доколкото разбрах – глоба, ще си я платя“, без още съд да е заседавал даже. Обяви и Конституционния съд за задкулисие, което може да каже само фарфара остапбендеровец. Рече и че направо нямаме суверенитет, заради това, което се случило с него. Така и неразбрал, като тъп гьон, и досега, че няма как да дава той „правно становище“ пред КС, продължи да обяснява как КС не му приел „личното становище“, защото ако го бил приел, решението щяло да бъде издадено с 30 дни закъснение, т.е. след изборите. Не истина какъв лъжец се вихри в ефир и как надупените мисирки мълчат като п…. без да му зададат нито един остър въпрос или да контрират непрекъснатите му лъжи. Но е истина – платени участия с много пари. Пак разказа за китайския полет с президента Румен Радев. Очаквахме нов епизод – в тоалетната с двамата взаимно възхиштаващи се един от друг, но не би. Отрепетираната приказка за „краставицата“ е в ремикс „като пътувах 7 дни с президента в Китай“. Изобщо такава ниска топка, ама толкова ниска, че на нея може да се вържат само малоумници.Afera.bg

  • 015 Ивелин Николов 31.10.2021 11:26

    ледах Кирил Петков при Цънцарова. Кирил Петков е уникален човек. Той е убеден, че ще бъде само глобен заради подаването на декларация с невярно съдържание, въпреки че освен глоба, законът предвижда и затвор. Аз също мисля, че ще го глобят, но някак си той, политикът сгазил закона, да се произнася преди съда е меко казано нагло. Но как да е. Кирчо и главен прокурор посочи наскоро. Петков е убеден, че мафията ще атакува в съда решенията, които е взел като фалшив министър. Кирчо посочи, че се краде от ББР, което не успя да докаже като министър, а най-малкото не му отива да говори така за такава крехка система. Би трябвало да го е учил в Харвард. Но ако тръгнем по логиката на Кирчо, защо да не предположим, че mafiqta го е сложила да имитира борба с корупцията, знаейки че после всичко се връща постарому заради фалшивото му министерстване?

  • 014 Anonimen 30.10.2021 22:14

    Не разбирам с чии пари Макс и Мориц плащат за супер-мупер статии и реклами в разни сайтове и кабеларки. Киро Канадеца вече трябваше да е с повдигнато обвинение...ама не ?! Що ли!? За БСП сте прави макар на снимката да са и професор по медицина, доброволец в ковид отделението на Русенската болница и Велизар Енчев, един от малкото журналисти и ерудити в тая ПРОФАНСКА партия на КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ.

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп