Свързани новини

05.11.2021 14:33

Нинова с Армани при бедни шивачки

Видян 8177 пъти | Коментари 20
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова се появи с блуза на Armani Exchange, при това с ясно видими букви AX - знака на марката на милиардера - император на италианската мода, в ловешкия завод Крис Фешън. Отделен коментар заслужава носенето на дрехи с лого на гърдите и белег на колко висока култура е това, но демонстрациите на луксозен начин на живот от политик с претенции да бъде социален пред бедните шивачки са напълно неуместни. Браншът е известен с експлоатацията на жени, каквато е и Нинова, срещу несъответно ниско заплащане и при неспазване на всякакви правила и норми. Зад гърба на лидерката си е нейната лява ръка Вяра Емилова - водачка на местната соцлиста, секретарка на олигарха Гущеров, а поради неуспеха си през юли да стане депутат от родната й Силистра, нейните "духовни бащи" и отдавнашни партньори - Маджо и Евгени Узунов, я преместиха номер 1 в Ловеч, за да се докопа до следващото Народно събрание. Вяра Емилова е известна като съсипателка на телевизията на БСП - БСТВ, която не си плаща нито наема, нито дори режийните сметки за ток, вода и т.н., затова пък медията се използва за яростни атаки към президента Радев от служещите там по договор Велизар Енчев - кандидат за депутат, и Стоил Рошкев.


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 020 Митко Пенев до анонимник 019 07.11.2021 19:30

    Нинова си пуска тъпата снимка с Армани, пък после някой я атакувал! Хахаха! И защо - заради нещо, което Съдът отхвърли и е ОБЩА ПОЗИЦИЯ НА БСП С ГЕРБ, ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ - чудна коалиция, та не я и крият вече. Срам, срам, срам.

  • 019 Тодор Радев 07.11.2021 19:28

    СИЕЛА спечели толкова много поръчки при ГЕРБ, СО й подари супер скъп обект с бездействие, че съмнение кой стои зад нея няма. Беше в ДБГ заради Даниел Вълчев, но той сега играе с ГЕРБ, дясната му ръка Д.Танев неслучайно е в щаба на Герджиков.

  • 018 Случайно съвпадение ли е, че ... 07.11.2021 13:16

    ... ръководителят на частната фирма, която доставя и контролира машините – „Сиела Норма“, Веселин Тодоров (учредител и кандидат в предни избори на партията на Меглена Кунева ДБГ, която сега е част от ИБНИ на Мая Манолова) отказва коментар?

  • 017 Ето защо атакуват Нинова: 07.11.2021 13:09

    ИБ на БСП: Съмненията за манипулации могат да се разсеят само с броене на контролните разписки от машините БСП подкрепя преброяването на контролните разписки като гаранция за честността на вота. Ние сме за машинното гласуване и години наред сме го отстоявали в парламента. Факт е, че резултатът от машинния вот се счита за официален и ние не оспорваме това. Но появилите се съмнения за манипулации трябва да бъдат разсеяни с контролно преброяване. Ако това не бъде направено, ще се срине доверието в избирателния процес. Ще намалее избирателната активност, което ще делигитимира избраните органи, заявява Изпълнителното бюро на БСП.

  • 016 Мария Пецева 07.11.2021 12:02

    Подиграва се на бедните шивачки, против преследването на насилие срещу жени се обяви, защо се прави на мъж тази другарка?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни