Свързани новини

30.11.2021 09:23

Нинова е с ГЕРБ и ДПС: Лечева

Видян 3018 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




"Да, аз се хванах на хорото с Румен Радев, а Корнелия Нинова избра да се хване на хорото на ГЕРБ и ДПС", заяви петкратният световен шампион по стрелба Весела Лечева, която е член на НС на БСП и до неотдавна - на ИК Радев-Йотова.
"Доказателство за това е, че цяла кампания соцлидерът в оставка не спря да приглася и да повтаря дословно тезите на бившите управляващи", отсече тя.
"Нинова критикуваше служебното правителство наравно с тях. В ЦИК излъчените от нея представители гласуваха отново с ГЕРБ и ДПС за броенето на разписките. Дни преди балотажа Нинова нападна президента и нито веднъж не призова публично партията да го подкрепи.
С всичко това прегази решенията на НС на БСП за подкрепа на президентската двойка. Така предаде интересите на нашите членове и симпатизанти. Излъга и за това, че хора от вътрешната опозиция работели за ПП. Лично аз подкрепих Нинова, когато каза в началото на мандата си, че “за да променим България, първо трябва да реформираме партията”. Пет години по-късно съставът на екипите за преговори, които тя излъчи, показват, че реформа просто няма", заключи Лечева.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 бони 01.12.2021 04:40

    Докога ще цитирате тази патка Лечева. Най-анимационния герой от хорцето на Радев.Пък и по партийни работи се упражнява на глас. Не я чухме, тя и КО, да призоват да се гласува за БСП на парламентарните избори!Щото не беше водач на листа. Едно от многото прекрасни неща, които Нинова свърши. Тя Лечева едно си знае - да си тури трътката до президент. Ама и Първата дама ще се усети... Така че май най-после патката Лечева ще си седне просто и сао на Ушите.

  • 001 Anonimen 30.11.2021 10:00

    Тя партияте ви зацикли на рефрена "Върти,върти задника дърти".Път се дава само на Виденовите мухьли и такива като Маджо !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева