Той добави, че продължават усилията и за решаване на най -тежкия проблем, а това е осигуряване на слотове на терминалите за втечнен газ

Свързани новини

20.09.2022 18:00

Никога не съм споменавал за президентска република: Радев

Видян 3752 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 “Да сте ме чули аз да повдигам въпроса за президентска република?”, реторично запита държавният глава Румен Радев отговори на въпрос дали е "за" или "против" идеята лансирана от партията на Слави Трифонов.


Държавният глава бе на посещение в Севлиево и взе участие в церемонията по разширяване на производствената база на завода на "Хитачи Енерджи" за модерно оборудване за високо напрежение.
"Премахва се неефективната практика да се договарят танкери без да се знае кой и как определя доставчика и цената“, заяви президентът Румен Радев по повод на обявените от Булгаргаз търгове за доставка на втечнен газ.   


„Булгаргаз за пръв път обяви открит търг за доставка на природен газ – краткосрочен и  дългосрочен, така се прави и открито равнопоставено и прозрачно към всички доставчици и само така могат да се постигнат най-добри условия за страната,а не да се търсят решения месец за месец, както сега, а дългосрочно решение“, каза държавният глава.
Той добави, че продължават усилията и за решаване на най -тежкия проблем, а това е осигуряване на слотове на терминалите за втечнен газ.


Според него през пролетта шансовете за това са били пропуснати, а именно от осигуряването на слотовете зависи дали ще е гарантирана доставката през зимата.


Радев поздрави служебния кабинет за сключения договор за гарантиране на 1 млрд. куб. м втечнен газ от терминала в Александруполис.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 всичко е менте 20.09.2022 19:21

    Радев, разкарай корумпираните си братя масони, инсталирани за съветници, че по край техните престъпни далавери ще страдаш ти. Никой не е забравил налагането и пласирането във властта от теб на престъпниците от Харвард, заради които хората страдат и броят стотинките. Зависим ли и от кого е Радев и на кого служи?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне