С решението си толерира двойните стандарти, а не те са в основата на създаването на Европейския съюз.

Свързани новини

04.12.2022 08:16

Нидерландия направи най-добрия коледен подарък на всички евроскептици: Вицепрезидентът

Видян 6387 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Нидерландия направи най-добрия коледен подарък на всички евроскептици, на популистките партии и на тези, които не искат да има силна Европа. С решението си толерира двойните стандарти, а не те са в основата на създаването на Европейския съюз. Това решение противоречи на ценности като солидарност, съпричастност, взаимна помощ, взаимно уважение. Решението на Нидерландия е и неуважение към паметта на българските граждани, които загубиха живота си, защитавайки българската държава от мигрантския поток.

Имам послание към всички български политици – нека решението на Нидерландия да не се превръща в аргумент за нови вътрешнополитически и междупартийни сблъсъци. По тази тема интересът на България е над всичко това.

Нека да оставим българската дипломация, която работи изключително усилено през последните месеци, да довърши своята работа. Все още има няколко форума на европейско ниво, на които ще участва България и президентът Радев ще отстоява българската позиция. Битката продължава!", заяви вицепрезидентът Илияна Йотова.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.12.2022 11:46

    Много ми е интересно тази рижа кокотка с кого ще се бие ???, че като я знам за нищо не става освен да се кипри пред екрана ! ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.