Свързани новини

24.02.2020 12:55

Нецелесъобразно е да питаме за Барселона: Кирилов

Видян 2580 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Министерството на правосъдието не разполага с официална информация за провеждано разследване за пране на пари срещу българския премиер Бойко Борисов в Испания", заяви пред ТВ Европа правосъдният министър Данаил Кирилов, който добави, че не е постъпвало и искане или информация по повод такова разследване.


Според него официално запитване от страна на българската държава за провеждане на такова разследване би било „нецелесъобразно и преждевременно”. По думитена Кирилов обаче, България ще съдейства с всичките си институции за изясняване на истината.


В същото време българската прокуратура се самосезира във връзка с изнесените на 21 февруари 2020 г. твърдения в статия на испанския вестник Ел Периодико за прането на пари от страна на премира Борисов.


"Ако в това разследване има процесуална нужда разследващата страна би се обърнала към нас, тъй като в Европа правното сътрудничество е много силно. Важното в случая е дали има или няма такова разследване. Тоест, дали информацията на испанския вестник е вярна. Смятате ли, че е нужно да се задейства междудържавно сътрудничество по такъв въпрос", попита Кирилов преди да стане ясно за действията на обвинението у нас.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за