Свързани новини

30.12.2019 16:12

Нено Димов: Нинова обича да се изказва неподготвена

Видян 1956 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Днес още веднъж станахме свидетели, че г-жа Корнелия Нинова обича да се изказва неподготвена. Ще припомня, че когато нейното правителство управляваше, Оперативна програма „Околна среда“ беше спряна и на практика всички средства, които трябваше да бъдат използвани в сектора ВИК бяха замразени. Това каза министърът на околната среда и водите Нено Димов на брифинг по повод твърденията на лидера на БСП Корнелия Нинова относно политиката по околна среда, предаде Фокус.


По думите на министър Нено Димов, това е най-големият провал в изграждането на екологичната инфраструктура след промените през 1989 г.

„През същия този период правителството на Орешарски на БСП намираше за удачно да инвестира в порядъка на 10-13 млн. годишно във ВИК инфраструктура. Второто правителство на ГЕРБ успя да спаси фалита на първата оперативна програма. Единственият областен град, който не успя да защити тогава проекта си, беше Перник. Така че, когато г-жа Корнелия Нинова говори за Перник, нека да е наясно, че именно нейният кмет не успя да вкара града си в първия цикъл на проекти за ВИК“, посочи министър Димов.

Той допълни, че в момента най-мащабната част от втората оперативна програма е за структурно-водния сектор – над 1,5 милиард без ДДС, между които 105 млн. са за ВИК-Перник.


 


 Снимка: БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.12.2019 17:05

    само лъжете и КРАДЕТЕ БГ управници......

  • 001 Anonimen 30.12.2019 16:43

    Днес още веднъж станахме свидетели, че г-нът Ненчо обича да се изказва мно-о-ооооооо-го подготвен.Чичо Ненчо, га използвахте перничани за масовка на организираните от ГЕРБ протести(да свалите Орешарски, че ви се услади кокала и ви беше жал да го оставите на друг)бехте хиперактивни, а ся кога требе да решите водната криза, дето вий я докарахте с алчнотията си-подготвяте се друг да ви е виновен и се мотаете. Корни как се е изказала хич не ни бърка- я ти са изкажи кога ша напълниш язовир Студена, че скоро и в Ботевград ша ходат с менци за вода!Де гиди хитреци ниедни!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и