Свързани новини

03.12.2020 11:10

Не се крийте, а обяснете за ваксините: Нинова към Борисов

Видян 2429 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повече от година министър-председателят не е идвал в Народното събрание. Така, както за управлението на ГЕРБ през последните 11 години, той последователно е неглижирал Народното събрание, така днес уплашен от ситуацията и отказващ да поеме отговорността за последиците от кризата. Днес той иска от нас народните представители да му подпишем празен чек и да ни ползва като индулгенция за това, което предстои -  купуването на ваксини и ваксинирането срещу COVID-19. Това заявих  в декларация от името на цялата парламентарна група днес в Народното събрание.



Критикувах неявяването на премиера пред депутатите и се обърнах и към  управляващото мнозинство и към народните представители, крепящи кворума: Вие може да сте съгласни днес да натиснете копчетата без да имате достатъчно информация за какво става дума. Но ние искаме да гласуваме информирано, аргументирано и с грижа за хората. Защо искахме министър-председателят да дойде? А не здравният министър, не ни го пращайте, няма нужда от него. Защото министър-председателят е единственият, който знае за същността, последователността, обсъжданите решения и вземаните решения в Европейската комисия. Така аргументирах искането на БСП  министър – председателят да се яви в парламента и да бъде изслушан по темата с ваксините.



Мога да ви цитирам много негови изявления за съжаление от джипа или


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.12.2020 11:47

    Оказа се, че в работното си време Борисов задоволявал човешките си потребности с поредната Мата Хари. Всичките снимки с пачки и кюлчета са правени в работно време. Ето за това няма време за някакво си НС и обяснения за действията си, просто човека си има приоритети

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.