Даниел Александров от ГЕРБ Снимка: Архив

Свързани новини

07.06.2023 17:11

Не само 1 от БСП, а и депутат от ГЕРБ с 14-годишна: Прокуратурата

Видян 4666 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийската градска прокуратура поиска да бъде свален имунитетът на депутата от ГЕРБ Даниел Александров, бивш шампион по класическа борба, за блудство с непълнолетно момиче чрез използване на сила.


От прокуратурата посочват, че за него са били събрани доказателства, че е блудствал с непълнолетното момиче на 7 май 2023 г., т.е вече като избран депутат, в Бистрица. Разследването на този етап е показало, че народният представител е употребил сила и „извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст“.


От държавното обвинение съобщават, че доказателствата са достатъчни, за да бъде обвинен депутатът по чл. 150, ал. 1 от Наказателния кодекс, който предвижда от две до осем години затвор за човек, „който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор“.


„В дъното на всичко, което излиза по май адрес, стои моят развод. Опитах да го запазя в тайна. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е вярно. Стоя зад името си и всичко това ще се докаже в съда. Не искам да намесвам съпругата си, защото тя е майка на моето дете. Ще гледам да запазя нейното достойнство”. Това коментира депутатът от ГЕРБ Даниел Александров по повод обвиненията в блудство.


Припомняме, че преди време депутат от БСП също беше замесен в блудство с 14-годишно момиче. Тогава имаше и международно разследване за трафик на жени, принудени да проституират, като 6 независими един от друг източника информираха, че има политик от БСП в схемата. Но ГДБОП потули случая, по който има достатъчно публикации. Прокуратурата също е пас.


Това е поредно предложение за сваляне на имунитет на депутат от този парламент. В последните седмици прокуратурата поиска имунитетите на Делян Добрев (ГЕРБ), Бойко Борисов (ГЕРБ), Кирил Петков (ПП-ДБ), Ангел Георгиев и Веселин Вешев (Възраждане).


Пламен Валентинов




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си