Свързани новини

10.08.2021 11:00

Не е имало по-слаб състав на кабинет: ДБ

Видян 3745 пъти | Коментари 13
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ДБ няма да подкрепи кабинет на ИТН. Коалицията не приема като сериозна подадената от първата сила програмна декларация по липса на ангажименти за съдебна и антикорупционна реформа, смяна на Гешев, Цацаров и ВСС и т.н. А съставът на кабинет, който е предложен по оценка на Хр.Иванов е най-слабият в историята ни за 30г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 10.08.2021 15:24

    червен ицко,разни хаджигеновци,бабикяни татяни дончевици и маи са МИНАЛО ЗАВЪРШЕНО ВРЕМЕ в политиката!Те доказаха че са част от статуквото.Дреме му на Слави той не е участвал в пряко в политиката а само индиректно.Новото поколени е ще извърши промяната!

  • 007 Хр.Иванов е най-слабия вицепремиер и министър на правосъдиетов историята ни за 30г. 10.08.2021 15:00

    Вицепремиерът и министър на правосъдието на Мутрата Хр.Иванов е най-слабия вицепремиер и министър на правосъдиетов историята ни за 30г. Соросоидите са майкопродавци.

  • 006 Anonimen 10.08.2021 13:08

    Тъпата чалгарска пасмина вече копира ГЕРБ, до днес Радев беше виновен само на ГЕРБ, от днес вече е виновен и на чалгарите, вижте коментара на 001, като, че ли е преписал дословно изказ на гербераст ! Да не се чудим много за ИТН и те като ГЕРБ са маскари жадни за диктатура и власт, и те забравиха народа, и те забравиха за диалог и консенсус, само не са забравили за червена диктатура - как се прилага веднага след като "оглавят" таблицата ! Чакат ПОМОЩ, но само ПОКОРНА и БЕЗГЛАСНА ! Вождът на ИТН забрави за уважението към аудиторията си, в шоуто излиза с костюм и вратовръзки като сам казва, че уважението пред камера за електоратът се състои в облеклото, а в стаичката от където се явява последните 2-3 месеца е по потник и шорти, щото вече народа трябва да разбере, че е НИЩО за него, ще го гледа и слуша без да има значение по потник ли е или по пишка ! ИТН има задкулисно шефове които нареждат на Трифонов какво да прави и как да помага на ГЕРБ и Тиквата, нищо, че реваха срещу тях, то беше за пред стадото, днес вече не им е приоритет свалянето на Гешев и осъждането на ГЕРБ и Тиквата,днес приоритет им е властта и диктатурата им !

  • 005 Anonimen 10.08.2021 12:48

    003, искам да зная какво не е изменил Трифонов, какво от заканите по 7/8 изказани чрез смешника Тошко в СтъдиоХъ изпълниха поне в изказванията си от трибуната на НС, където мълчат по местата си и неадекватно за депутати само се подхилкват като дечица от детската градинка,а онзи смешник пък сценариста влезе със съдрани дънки и замаза, че е показателно за скъсаното доверие на народ и НС ? Защо отхвърлиха намалението на заплатите си, било популистко ? А не е ли популистко да дариш супсидията си, значи от джоба не може да им вземеш - популистко е, а да дариш народна пара не е ПОПУЛИСТКО, защото не излиза от джоба им ? Що за овце се развъждат в България от порода "тъпоглава" и наведена ? Мизерията на българинът е до гроб, той не я вижда, вижда само измамата като истина в действителността ! Овце ! Тиквата ви чука 12 г. малко са ви, моля се ГЕРБ да подкрепят чалгите, та те да ви чукат вече без вазелин още 12 !

  • 004 нещастни измекяри 10.08.2021 12:37

    Този кабинет не само, че е най-слабия, а и определено вреден за обществото и зараждащата се демокрация след 12-годишния терор и диктат на сикаджийската мутра. Няма как анонимници с големи интереси и обслужващи бълг.мафиотизирана олигархия и бизнес да очакваме да бъат полезни на хората. Такова агресивно, невъзпитано и диктаторско поведение и без никакви позиции и действия в защита и полза на гражданите не могат да имат каквато и да е подкрепа. Всяка жаба да си знае гьола, вече няма никаква търпимост, всичко е изчерпано

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец