Свързани новини

22.10.2020 13:33

Нарочно ли бъркате Гешев с Доган: ДПС

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Настояваме за публично извинение от страна на bTV и Канна Рачева”, заявиха от ДПС в писмо до ръководството на телевизията и шегфа на СМЕ, които са собственици на медията. Сараите са недоволни, че журналистът назова името на почетния им лидер Ахмед Доган, вместо това на главния прокурор Иван Гешев.


"В емисията новини на bTV бе премината и последната психологическа бариера на откровената лъжа и манипулация.  Рачева, журналист със солиден професионален опит и стаж, изрече в ефир следната недопустима неистина “в сградата на ВСС ще започне обсъждането на искането на Съюза на съдиите за предсрочното освобождаване на Ахмед Доган”, се посочва в позицията на ДПС. Реално става дума за дебата по искането на Съюза на съдиите, според които главният прокурор Гешев е нарушил Етичния кодекс на магистратите.


От Сараите са категорични: "не бихме приели опити за замитане на този скандален акт “под килима”, с оправданието, че това е лапсус или каквото и да е от този порядък".


"Тъй като този акт нито е първият, нито е изолиран случай, смятаме, че не е нужен подробен програмен скрининг, за да направим констатация, че медията има фиксация върху Доган, който, да припомним, е напуснал активната политическа дейност от 8 г. Доколкото с манипулации срещу него се занимава основно Хр. Иванов, оставаме с впечатление, че медията обслужва неговата партийка", заявяват от ДПС.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови