Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина

Свързани новини

12.03.2022 16:00

Напрежение и саморазправа на опашки за олио, мъж почина, докато чака в Бургас (Видео)

Видян 3095 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

77-годишен мъж почина, докато чака на опашка за олио в един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков” в Бургас. Тя е била дълга около 300 метра. След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио. На място е дошъл екип на Спешната помощ, който е констатирал смъртта.


 


Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина. Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.


 


„Мъжът почина в магазина. Блъскаха го и му стана лошо. Беше лудница. Хората казаха, че е паднал, посинял е и е починал. Опашката беше огромна”, разказа една от жените, която е пазарувала в магазина, предаде Нова тв.


Съдебно-медицинска експертиза ще установи каква е точната причина за смъртта на мъжа.


 


Опашки се извиха пред обекти на веригата в цялата страна и то още от 6 сутринта.  Виж видео Тук!


В Шумен напрежение и сблъсъци имаше пред два търговски обекта. Цена от 2,99 лева за бутилка накара хората да се наредят на опашки часове преди отварянето на магазините, предаде БНР.

В Хасково се стигна до бой между клиенти, което наложи намесата на полиция.

Обявената промоционална цена на бутилка олио за 2,99 лв. образува опашки още преди да отворят магазина. Стоката бързо се разграби и се пусна друга партида с цена от 4 лева на бутилка олио.

„Те чакат промоционално, взех го на 4 лева. Пуснаха само едно пале, 30 стекчета. Те по цял стек вземаха. 10-20 човека взеха, а имаше над сто човека, а сега дават ограничение – 4 бройки. Евтиното го даваха на стекове, а скъпото - на бройка“, коментира пред БНР жителка на Хасково.

 

Малко преди обяд в два от най-големите квартала в София пред магазините от веригата опашките бяха типичните за съботния ден. Част от дошлите да пазаруват бяха разочаровани, че в магазина няма олио на по-ниски цени, докато останалите отдаваха струпването с паника.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 13.03.2022 11:47

    004 При мужиците вече бяхме, при краварите - също. Ако искаш да си независим, е сравнително защото напълно затворени системи няма, НАПРАВИ СИ САМ.

  • 006 Anonimen 13.03.2022 09:43

    Аз лично мразя да пазарувам бакалски стоки. За да ми се махне тази досада, особено през зимата, есента пълня два-три багажника с 5-6 стека олио, 100кг брашно, 40-50кг захар, ориз, макарони, перилни и пр. Виното и месото си го произвеждам. В магазин, като видя опашка по-вече от 2 души, се отказвам.

  • 005 Anonimen 13.03.2022 09:35

    Стар циганско-комунистически номер. Като се зададе увеличение, изпокриваха всичко и после го пускаха на новата цена.Сещам се за една комунистическа подлога, който стана милионер с такива иширети. НО, оня отгоре гледа - има рак на колона. Да си харчи милионите.

  • 004 Anonimen 13.03.2022 01:25

    Та казвам аз, понеже няма олио и хлябът е от мъката по-чер, един е лозунга: Терора долу! Съюз със СССР!

  • 003 Коко Баничката 12.03.2022 23:20

    Безплатна реклама: Спешно предлагам модерно обзаведен тристаен апартамент с частен гараж за две лимузини и фотоВулканични панели на покрива, с локация до киното, на ларгото в Пловдив ,срещу една палета,каквото и да било олио, може и втора употреба, използвано за пържене на картофки и една палета тоалетна хартия.За предложения, пишете до Пощенска кутия#6996

  • 002 Корифей Корифеев, складов логистик специалист 12.03.2022 23:04

    Aйдe пък след като зомбирания народ разграби до шушка всичкото олио в наличност, ОПГ ГЕПИ ще ги подкокороса да се нахвърлят на тоалетната хартия или на червения пипер и да започнат една зверска кампания за складиране на тоалетна хартия и пакети червен пипер по домовете.

  • 001 Anonimen 12.03.2022 13:50

    Тези предатели от ГЕРБ ще уморят народа с техните номера само за да се върнат на власт

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате