Свързани новини

19.12.2020 19:12

Намериха изгорял джипа на обирджиите в Перник

Видян 1271 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Намерен е изгорял джипът, с който са избягали извършителите на вчерашния грабеж в Перник, при който бяха задигнати около 1 млн. лв. от инкасо автомобил. Това съобщи директорът на ОДМВР ст. ком. Димитър Попов, съобщава БНР.


Колата била открита над пернишкия квартал "Църква" в близост до магистрала "Струма". Все още не е уточнено чия собственост е джипът, няма и заподозрени по случая.


Междувременно компанията "ВИП Секюрити", чиято собственост е ограбеният автомобил, обяви 200 000 лв. награда за достоверна информация за извършителите на грабежа.


Вчера малко преди 16.00 часа бе извършено въоръжено нападение над екип и инкасо автомобил на компанията. Нападателите са били четирима, въоръжени с огнестрелни оръжия. При инцидента единият от охранителите е бил ранен, вследствие на удар по главата с оръжие.


Охранителите са подали сигнал с паник бутон и на мястото на инцидента са пристигнали представители на МВР и разследващи полицаи.


На ранения охранител е била оказана медицинска помощ, той е в добро общо физическо състояние.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.12.2020 23:48

    При инцидента единият от охранителите е бил ранен, вследствие на удар по главата с оръжие.Това ще да е било голяма страховита рана, въх!Какви човеколюбиви обирджии! Интересно, дали подалият достоверна информация за извършителите на грабежа ще може да изхарчи и един лев от обявената награда от 200 000 лв, при тоя теч на данни от институциите? Дали няма да сподели съдбата на жипа?

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп