Свързани новини

04.09.2020 14:40

МВР арестува дипломат от световната организация ЮНЕСКО

Видян 29510 пъти | Коментари 5
Гласували 7 рейтинг: 4.4286
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дипломат от ЮНЕСКО, французин, който е в България, е един от арестуваните от българските силоваци в нощта на протеста, съобщи неговият адвокат. Въпреки имунитета му. Провинението на служителя на световната организация ЮНЕСКО, част от ООН, която финансира с милиони всяка година своите обекти от глобалното културно наследство у нас като Стария Несебър, Боянската църква, Сребърна и др. е, че се е опитал да подаде на твърде интелигентен български полицай каска, която е била паднала на паважа. Двамата със съпругата му, които са минавали и с любопитство са гледали протеста миналата вечер, в който НЕ са участвали, по този начин са мислели, че ще окажат помощ на силите на реда. В замяна обаче са получили бързи удари и арест. Който вече предизвика международен скандал. Борислав Сандов, лидерът на зелените, който също попадна незнайно защо в ареста, след като бе мирно протестиращ в кървавата сряда, потвърди за наличен в ареста с него французин. Той споменава в пост във фейсбук и англичанин. Към това трябва да се добави счупването на обектива на фоторепортера на Агенция Франс Прес , въпреки показаната карта и обясненията, че е журналист. Той е нападнат и удрян. Както вече е известно, това се случи и с други представители на световни медии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 05.09.2020 00:56

    МЕДИЯТА ПУБЛИКУВА ПО ПРИНЦИП ФАЛШИВИ НОВИНИ

  • 004 Vandim 04.09.2020 20:27

    А дали са били полицаи или са от шпиц командите на разни Бойковци, Европетьовци, малоумни стъкита и т.н.? Щом лъжливото гейче се обличаше с полицейска униформа, значи някой има достъп ди всякакви униформи. Остава да набута само малоумниците в тях и да ги пришпори.

  • 003 Aло банкянския пocepко 04.09.2020 20:26

    Селските милиционер-джандари, дето ги докараха от провинциалните цигaнcки махали, да не са били дрoгиpни с нapко-пpодукцията на ИПОН – дето я контрабандират в Близкия и Далечен Изток и Европата?! Щото им раздаваха безплатна неидентифицирана храна и вода?! Пък и като ги оставят цял ден на якия пек с черни униформи и доспехи – им завират лaйнaтa и към 22:00, на хладно, се изпoнacpаxa на жълтите павета!

  • 002 тотален провал 04.09.2020 14:40

    Само като им видиш озверелите и освирепели погледи, напомпаните от анаболи тела, татуировките и емблемите на черепи изпадаш в потрес и се питаш това държавна полиция ли е или платени наемни убийци?! За интелект и образованост е трудно да се говори. А на тези хора им плащат точно тези, които пребиват и убиват

  • 001 Николай Марков 04.09.2020 14:33

    В КЪРВАВАТА СИКАДЖИЙСКА БОЙКОВА НОЩ КРИМИНАЛИТЕ БЯХА ПОЛИЦАИ И КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЯХ. В ИМЕТО НА ЗЛОВЕЩ ЛИЧЕН ПИАР В онази кървава нощ на милиционерските дълги ножове бях на площада. Видях с очите си какво се случи, как и мисля, че знам защо. По случващото се на площада могат да се правят индиректни изводи, но от командите, идващи от трите изградени от властта оперативни центъра за управление на полицейските и други привлечени сили, изводите са недвусмислени. И верни. Криминалните дойдоха около 22.00 часа от посока на хотел „Шератон“ и между тях имаше цивилни полицаи, които разпознах. Тези лица нямат нищо общо с децата от футболните агитки на различни отбори. Последните, почти бяха си разотишли вече. Тогава започна истинската канонада от бомби по главите на умишлено струпаните на куп жандармеристи пред стъпалата на парламента. До почти всеки от хвърлящите подобни работи стоеше цивилен полицай от криминална полиция, а около всички тях имаше други жандармеристи, които гледаха безучастно, а някои от тях дори се усмихваха. Няколко жени подканваха и дори молеха полицаите да задържат провокаторите /така наричаха групата на криминалите/, но те останаха безучастни и гледаха в друга посока на разговарящите с тях. Видимо беше, че те знаеха каква работа и цел имаше канонадата от бомби хвърлени върху главите на колегите им. Всичко се записваше със специално видео наблюдение, монтирано само за тази вечер. Двата оперативни центъра за ръководство на полицейските сили обработваха огромно количество данни и ги привеждаха във вид на удобен за властта доказателствен материал. След като събраха необходимото, започна втората фаза – „потушаване на бунта“. В тази фаза доведените криминали бяха пропуснати и се оттеглиха в група, както и дойдоха под полицейски контрол, а в клещите на биещата полиция попаднаха напълно невинни младежи, обвинени във всички смъртни грехове. Имаше много кръв, която се отмиваше от цивилни лица с пластмасови шишета в ръка. Това се случи в онази кървава сикаджийска бойкова нощ, точно по начина по който беше убит с гранатомет и Чакъра. Всичко, в името на зловещ личен пиар. МУТРИ,ВЪН! О С Т А В К А!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни