Александър Морфов и актьорът Евгени Будинов направиха първи коментари след отстраняването на актьора от ”Хъшове” и думите на режисьора ”гербаджийски боклук”

Свързани новини

07.02.2023 09:34

Морфов и Будинов с първи коментари след скандала с ”гербаджийски боклук”

Видян 1418 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Александър Морфов и актьорът Евгени Будинов направиха първи коментари след отстраняването на актьора от ”Хъшове” и думите на режисьора ”гербаджийски боклук”, предаде frognews.bg.

"Според мен мъжката постъпка беше самият Сашо Морфов да ми се обади и да ми го каже и аз реших да постъпя по-мъжки от него и да му звънна по телефона. Питах го: "Защо съм отстранен?". Каза, че ме отстранява, защото съм член и съм бил депутат от ГЕРБ. Аз го попитах: "Сашо, значи ти ме отстраняваш по политически причини?" и той каза: "Да, отстранявам те по политически причини. Нещо като актьор към мен да имаш проблем? Той каза: Напротив, Гецка. Много те харесвам като актьор, даже ще ми липсваш в представлението", разказа актьорът Евгени Будинов.

За "По света и у нас" по БНТ Александър Морфов заяви, че разпространеното видео е манипулирано и в него не присъстват всичките мотиви за отстраняването. Той потвърди, че цени Будинов като артист, но по думите му, в случая ставало въпрос за морални ценности.

"Аз никога не съм си и мислил и нямам право да забранявам, на който и да било човек да участва в законова партия, но тук става въпрос за морални императиви. Човек, който няма моралните качества, за да участва в това представление, аз имам пълното право да го отстраня от представлението", каза Александър Морфов, режисьорът на спектакъла "Хъшове".

Морфов заяви, че това е бил основният мотив за отстраняването на Будинов от "Хъшове".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 има виновен 07.02.2023 12:55

    Виновен е директорът на театъра, че назначи видна и отговорна депесарка за пи ар. Всичко започна от него и се дължи на него.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец