06.01.2009 14:16

Монтираха 500 информационни табели по пътищата

Видян 1440 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

500 информационни табели са монтирани на територията на 26 Областни пътни управления. Единствено във Враца в момента продължава поставянето на табелите, тъй като там техният брой е по-голям - 51 броя, съобщиха от пресцентъра на Национална агенция "Пътна инфраструктура", цитирани от БГНЕС.


Сега по територията на цялата републиканска мрежа могат да се видят над 520 броя информацонни табели. Гражданите вече имат възможност да се информират за отговорните за състоянието на пътните участъци фирми, както и да се свързват с дежурните в Областните пътни управления по места, в случай на изпадане в затруднена ситуация или с конкретни въпроси. Над 300 информационни табели са разположени по първокласната мрежа, повече от 200по второкласните и третокласни пътища и 17 по магистралните участъци. Най-голям брой табели бяха поставени на териториите на ОПУ – Бургас – 48 бр., София – 39 бр., Стара Загора и Шумен – по 31 бр., Пловдив – 30 бр., Хасково и Русе – по 29 бр. Първи приключиха камапанията Областните пътни управления в Търговище, Варна, Шумен, Ловеч, Смолян, Хасково – още до средата на декември 2008 г. Табелите са с размери 2,00 на 1,25 м на светлоотразителна основа. Местата на монтирането им бяха съгласувани с органите на Пътна полиция и директорите на Областните пътни управления.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят ще бъде успешен

Денят ще бъде успешен, ако проявите креативност и се