По данни до момента таксиметрова кола се движи от бул. „Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. „Арсеналски” шофьорът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар

Свързани новини

06.07.2022 13:17

Моментът на удара при тежката катастрофа в София (ВИДЕО)

Видян 1410 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Появиха се кадри от охранителни камери, запечатали момента на жестоката катастрофа на столичния бул. „Черни връх” тази нощ. При инцидента загинаха две млади жени.


Полицията издирва двама избягали - шофьора, причинил инцидента, и неговата спътничка в автомобила. 


„Знаем кой е водачът. Той е с множество нарушения - над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с фалшиви номера. Той е със софийска регистрация, а в момента на удара - с германска. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, обясни шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев.


По данни до момента таксиметрова кола се движи от бул. „Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. „Арсеналски” шофьорът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар. Последва удар в предната част на таксито, а колата нарушител се удря в асансьора на метрото. От силния удар, миналата на червено кола, се разцепва на две - едната половина, в която се намират шофьорът и спътничката му, се плъзга 40 метра и се спира в пресечка малко по-нагоре.


На пешеходната алея са се намирали две пешеходки, които са пометени и умират на място. „Млади момичета - на 22 и 26 години, които са изчаквали на тротоара. От самия удар автомобилът се разчленява на две - едната половина минава от вътрешната страна на пешеходната зона и ги помита”, обясни Тенев. Въпреки пристигналите на място четири линейки и полицейски автомобили, шанс блъснатите жени да оцелеят нямало.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева