Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси - не е един, няколко са. Това заяви в студиото на „Здравей, България” бившата „Мис България” Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт"

Свързани новини

01.06.2023 11:11

Мои познати са чули, че Борисов е казал, че ще ни приключи: Бакалова

Видян 1596 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Заплахи съм получавала по Барселонагейт”, заяви пред Nova бившата Мис България Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по казуса. “Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Бойко Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя е смело, но аз имам семейство, вече две деца. Господин Борисов е казал, че ще ни приключи рано или късно", обяви тя.


Бакалова беше определена като ключов свидетел от шефа на АКФ Бойко Станкушев. “Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси - не е един, няколко са. Прокуратурата очевидно беше дълбоко приспана по политически причини и в момента се е събудила. Може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност“, заяви тя.


Самият Борисов отрече да познава Бакалова. "След като направихме съдебната реформа, стана явно модерно всеки, гледам и блоковете "Бойко Борисов, Бойко Борисов". Оставате ме бе, вече от 2 години не сме на власт, нямате ли си друга фигура, само това. Не познавам тази жена, какво да ви отговоря повече, как може да знае, който по никакъв начин, поне футбол да сме играли", попита бившият премиер.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог