Свързани новини

30.10.2017 15:40

Министърът падна - да връща парите, а останалите да внимават в картинката

Видян 2637 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В петък, когато обещахме, че в 3 от 3 случая министри падаха, след като забраняваха 19 минути да се чете във ведомствата им, бяхме сигурни, че здравният Петров ще падне. Не очаквахме да стане само 3 дни по-късно. Но ето, че подаде оставка и падна. 19 минути обаче очаква:


1.    Да се върнат седемцифрените суми от нагласени поръчки за зет му, за съквартирантката на дъщеря му и други близки


2.    Прокуратурата да се занимае с казуса и да видим поне 1 действащ министър на съд, ако се съберат достатъчно доказателства, след като вече имаме одитен доклад


3.    Не само 19 минути, Афера, бТВ, но и призваните за това органи да следят за далаверите във властта, докато в момента се занимават предимно с притискане на медии, за да не излизат истините на повърхността.


На министрите, тръгнали да искат връщане на професора, на когото едва ли не сме дължали извинение за даването на поръчки на близки до него и членовете на неговата фамилия, ще предложим да прочетат как коментира казуса Цветан Цветанов.


А той рече, че по закон идва ли има проблем, но въпросът има морални измерения. Разбира се, съдът е този, който казва кой и виновен по закон, а моралът е доста изкривено понятие в днешната България, в която живеем.


По-същественият извод е останалите на власт, независимо дали са министри, лидери, съветници, кметове, да внимават в картинката. Никой не е забравен и нищо не е забравяно. И да не посягат на 19 минути и другите медии – сега им е много модно да забраняват хора във Фейсбук, заради което Зукърбърг вече получи тревожни писма в понеделник, в които се говорят неприятни, но – уви – правдиви неща за цензурата в България.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд