Свързани новини

12.03.2009 09:04

Международни експерти обсъждат в София защитата на данни

Видян 1093 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 12 и 13 март 2009 г. Комисията за защита на личните данни ще бъде домакин на 45-ата среща на Международната работна група по защита на данните в телекомуникациите, предаде БГНЕС.



Двудневната среща ще се проведе в хотел „Феста София”, бул. „България” 83, София. Заседанията започват в 9.30 ч на 12 март, четвъртък, и приключват в 13.00 ч на 13 март, петък. Международната работна група по защита на данните в телекомуникациите е създадена през 1983 г. в рамките на Международната конференция на комисарите по защита на данните и личната неприкосновеност. Инициативата за нейното създаване е на Берлинския комисар по защита на данните, който от тогава е председател на работната група.


През годините на своята дейност групата е приела множество препоръки, насочени към подобряване на защитата на личната неприкосновеност в сферата на телекомуникациите. В тази работна група членуват представители на органите за защита на личните данни (включително всички органи за защита на личните данни от страните в Европейския съюз) и на други органи от националните публични администрации, на международни организации и учени от целия свят. От началото на 90-те години на 20. век работата на групата е специално фокусирана върху защитата на личната неприкосновеност в интернет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион