Свързани новини

12.05.2009 09:37

Мартин Димитров: Очаквам днес ВАС да спре листата на Юруков

Видян 1216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очаквам днес Върховният административен съд да спре листата на Пламен Юруков, заяви все още нерегистрираният лидер на СДС Мартин Димитров, цитиран от БГНЕС.


Той още един път каза, че няма война вътре в СДС, а войната е срещу СДС. Според него в основата на тази битка е ДПС. Причината, според Димитров, е в това, че ключът към следващото управление е в "Синята коалиция" и СДС, които биха могли да управляват заедно с ГЕРБ. Освен това по думите му проблемът на ДПС е, че с него не може да има сделка. Заради ситуацията с регистрацията на новото ръководство и устава на СДС Мартин Димитров очаква активизация на избирателите и допълнителен вот за сините. По думите му да се сравнява "Синята коалиция" с партия "Ред, законност и справедливост" е несериозно. "Няма да вкараме Яне Янев в парламента", заяви Димитров. Подкрепа за СДС даде и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви, че тази яростна битка се води под контрола на Доган и заяви, че ГЕРБ ще излезе с декларация в подкрепа на СДС на Мартин Димитров. "Чувството ми за демокрация е накърнено", добави още неформалният лидер на ГЕРБ и кмет на София.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион