Свързани новини

26.09.2020 18:09

Майбахът на Марешки без гражданска и преглед, с инвалидна винетка

Видян 10727 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Луксозният Майбах на заместник-председателя на Народното събрание Веселин Марешки се оказа без задължителната гражданска отговорност и без годишен преглед, а на всичкото отгоре и с инвалидна винетка, разкриват от Господари на ефира. Справка в сайта на БГТОЛ показва, че луксозното возило е получило правопособност на винетка – такава, каквато дават на хората с 50 % и отгоре намалена работоспособност (ТЕЛК).  От Господарите са изпратили питане до агенция Социално подпомагане агенция „Социално подпомагане“ кой е гордият собственик на издадения стикер, който спестява на Марешки разходите по винетката. Отговор очаквано все още няма. Въпреки, че е милионер Марешки е решил да си спести 97-те лева годишно за винетен стикер.
Освен всичко това се оказва, че возилото няма задължителната за всички застраховка Гражданска отговорност, сочи друга проверка на Господарите. Любопитен е въпросът, защо скъпият автомобил се движи необезпокоявано из страната, докато други шофьори са глобявани солено. Неотдавна Ви разказахме как фармабосът се движи най-спокойно с Майбаха си по паркове и градинки и паркира на служебните места за съдии по време на дела срещу него.
Автомобилът също така не е минал и задължителния Годишен технически преглед, доказа трета проверка на Господарите. Всеки друг шофьор с подобни провинения веднага ще бъде лишен от книжката си, а регистрационните номера на колата му ще бъдат свалени.
От Господари на ефира са решили да подадат сигнал в КАТ срещу Марешки, но в петък не е имало кой да го приеме.



Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 26.09.2020 22:37

    Престъпници и крадци управляват държавата и коват законите и за това за 10 г сме последни по всички класации и е фантазия да се доближим дори до Румъния, която беше далеч след нас при влизането ни в ЕС. Къде отидоха и кой открадна стотиците милиарди предоставени на българския народ, а не на шепа мафиоти?!

  • 001 Anonimen 26.09.2020 21:29

    добър материал.очаквам продължение-отговор от кат.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец