Свързани новини

03.04.2009 16:51

М. Димитров: Иска ми се да се явя в район със Станишев

Видян 1474 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес Националния съвет гласува по предложение на колеги да не се явявам на вътрешни избори, което се превърна в тема на спор. Това каза лидерът на СДС Мартин Димитров след заседанието на НИС на СДС, предаде БГНЕС.


"Аз не съм взел за себе си това решение, тъй като трябва да балансирам между два фактора. От една страна ми се иска да се явя в район срещу Станишев, не искам да казвам срещу Бойко Борисов, нека да бъде с Бойко Борисов. От друга страна аз съм първият председател избран пряко на избори и все още обмислям възможността как да съчетая двете цели" обясни Димитров. По думите му, от една страна той се колебае между това "да избере сблъсъка със силните водачи на други партии, от друга страна как това да стане при положение, че трябва предварително да избере район на вътрешни избори, в който се явява".
БГНЕС припомня, по-рано днес столичната и варненската организации на СДС напуснаха залата по време на заседанието на Националния съвет на СДС, защото според тях се гласува противоуставно решение.
Юрий Колев секретар на комисията по вътрешни избори съобщи, че предложението за това решение срещу устава е дошло от представител на бургаската организация на СДС. Предложението на Бургаското СДС е председателят на СДС да не се явява на вътрешни партийни избори, за което варненските и софийските членове на НС не са съгласни, затова са напуснали и изчакват пред залата, където се провежда заседанието.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни