“Между партиите и обществото зее пропаст, целта на Български възход е да я запълним”, подчерта Янев.

Свързани новини

20.06.2022 10:22

Логичният изход е оставка и избори: Янев

Видян 1075 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



“Логичният изход е оставка на правителството и избори",  заяви пред БНР бившият служебен премиер и ексминистър на отбраната Стефан Янев, който в неделя учреди партията си Български възход. Той предположи, че управлението на обществените средства и темата С. Македония са в основата на последните събития.


 


"Логично е да не тежи тезата, че с цената на всичко трябва да се спасява нещо, което досега не дава ясен резултат”, посочи Янев за бъдещето на кабинета.
"Ако това е борба с корупцията - да я търсиш в собствената си коалиция, нещата са неприятни. Хората не очакваха този тип развитие. Вместо да има разрешаване на кризи, се създават нови”, каза бившият служебен премиер, дал път за К. Петков и А. Василев.


 


“Между партиите и обществото зее пропаст, целта на Български възход е да я запълним”, подчерта Янев. “Национален консерватизъм е посоката, в която ще вървим”,  посочи той.


 


"Няма да имаме червени линии. Ако избирателите решат да влезем в бъдещ парламент, ще бъдем отворени към всички партии", каза Янев. Напомняме, че той обяви, че ще създаде своя формация, след като беше отстранен от кабинета Петков на своя ЧРД - 1 март.



Същевременно стана ясно, че съоснователката на партията Ралица Симеонова обяви, че напуска проекта в деня на неговото учредително събрание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 къде са милиардите 20.06.2022 10:33

    Ами да, насраните харвардски мошеници и крадци я извадят 10%, я не. Протестиращите няколко стотин соросоиди от Америка за България и НПО-тата не са бълг.народ, който за пореден път беше измамен и окраден до кокал

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни