Свързани новини

13.02.2021 13:02

Личи какъв зор е било всичко да се замете в Правителствена болница: Бенатова след проверката

Видян 10963 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Гледам новините в 12. Първа новина:


Полицията и РЗИ дебнат за клиенти в заведенията. И си мисля: свикнахте ли вече ходенето на ресторант да е престъпление? А пътуването - непостижим лукс? А прегръдката и целувката - почти грях?


Гледам и се чудя, изпуснала ли съм по телевизията  новината за проверката на нзок в правителствена болница. Казаха ли нещо? За обикновени престъпления от старото нормално, стана ли дума.


Май, не.


Между другото, проверката е приключила. Правителствена болница ще връща пари, а прокуратурата ще проверява кой се е подписвал вместо хората, отчетени като пациенти, а никога не са лежали в болница.


В следващите дни ще ви напиша повече от изводите на проверката, защото от тях личи какъв зор е било всичко да се замете. Почти им се е получило, но не съвсем. Надявам се прокуратурата да задълбае.


Засега, това че заключението от проверката е изпратено в прокуратурата, просто дава алиби на всички да замълчат.  Защото се води разследване. И "оставете компетентните органи да си свършат работата". Време е за поредни опорки. Омерта. А?", коментира журналистът Миролюба Бенатова.


Разследване на Бенатова показа, че Правителствена болница е източила 400 хил. лв. от здравната каса за 2 месеца за лечение на емболия и тромбоза на долните крайници, което за "толкова кратко време изглежда като епидемия".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 13.02.2021 20:32

    Правителствена няма да остане назад от всички останали болници, я. Семейните лекари пращат пациенти, а в болниците ги пускат по пътеките - кой здрав, кой болен без значение. Какво друго да правят търговските дружества, освен печалби? През соца се чудехме да накараме лекарите да ни лекуват когато наистина сме болни, днес се чудим как да се спасяваме от вкарване в болница с несъществуващи болести.

  • 001 Anonimen 13.02.2021 14:44

    Със сигурност болницата на правителството не е единствена, но е парадокс точно тя да се занимава с криминално и престъпно обогатяване и източване на Здравната каса. Да прибавим и министърът на Борисов, наглия псевдоикономист Дянков с кражбата на 1.5 милиарда пак от здравето на хората нещо почва много да смърди от към главата!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей