Запитани как се справя служебното правителство, 31,4% от анкетираните казват „по-скоро успешно“, 52,6% „по-скоро неуспешно“, а 16% не дават отговор.

Свързани новини

23.03.2023 18:00

Левицата! влиза, Доброто и ГЕРБ пак равни: Проучване

Видян 1762 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ако изборите бяха днес, то 6 партии щяха да влязат в НС, сочи последното проучване на Центъра за анализи и маркетинг. Обединението на Доброто между ПП и ДБ получава 25,7%, а ГЕРБ-СДС има сходен резултат от 24,7%.


ДПС се класира на трета позиция с13,8%, следва Възраждане с 12,5%, а БСП събира 8,1%. Новото в това проучване е, че Левицата! също има шансове за влизане с 4% подкрепа 2 седмици преди вота.
Запитани как се справя служебното правителство, 31,4% от анкетираните казват „по-скоро успешно“, 52,6% „по-скоро неуспешно“, а 16% не дават отговор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 24.03.2023 00:19

    тази псевдолевица утре е десница, състояща се от лукановите бенефициенти, които са свикнали да се намърдват на удобни и топли бюрца и сега пищят на умряло, че хората не ги искат, а сирищникът, дето агитираше за отровните ваксини, сигурно има нужда от пари за ремонт на странно припечелените два хотела

  • 001 Хатин 22 март 1941г 23.03.2023 15:52

    От къщите наказателните отряди изгониха възрастните хора, децата, жените и мъжете. Болните и немощните били бутани с приклади. Всички бяха затворени в плевня и подпалени. Под натиска на десетки човешки тела вратите не издържаха и се срутиха. С горящи дрехи, обзети от ужас, хората се втурнаха да бягат, но нацистите хладнокръвно стреляха по тях от картечници и автомати. Най-малкият жител на Хатин беше само на 7 седмици. Трагедията на Хатин е един от многочислените факти, свидетелстващи за целенасочената политика на геноцид на хитлеристка Германия по отношение на населението на Беларус. Хатин олицетворява над 10 хиляди беларуски села, много от които са изгорени заедно с хората и никога не са се възродили. Трагедията в Хатин се е повторила и в наше време в Украйна. В периода 2014 – 2021 г фашисткия режим на Украй на разстреля, изгори, насили холяди свои гражднаи в Донбас и Запорожие, между които и хора, определящи са като потомци на България. Соросоидните джендъри, за шепа центове, загърбват тази истина и плюят, хвърляйки мръсните си храчки по историята на родината ни.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец