Свързани новини

11.03.2021 15:34

Летище София е поредният кладенец, в който изтичат нашите пари: Христо Иванов

Видян 3203 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Българксата държава се отказва от половин милиард лева от името на народа. Тези пари отдиоха в поредния кладенец, в който изтичат нашите пари”, коментира съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов по повод далаверата с летище София.


В излъчено на живо видео от летището с Ивайло Мирчев, водач на листата на коалицията в Бургас и трети в столичния 24 МИР, двамата коментираха, че компапнията концесионер на летище София SOF Connect, зад която стои Meridiam Eastern Europe Investments, печели търга, въпреки че не предлага най-добрата цена и инвестиции.


“Българската държава пренабрегва френски кандидат, който предлага два милиарда лева и дава концесията за милиард и 700 милиона лева, като за по-малко от месец процесът е задвижен и последва увеличение на таксите на пътниците между 60 и 90%”, разказа Мирчев. По думите му държавата на практика подарява половин милиард лева на една конкрертна компания, като се отказва от събирането на концесионните такси за 10 години под предлог ковид кризата.  


“Това е класическа схема, зад която никой не знае кой стои. Появява се призрак и за него започват да работят всички институции и регулатори”,  заяви Христо Иванов. Той коментира още, че “призракът” се ползва от страхотна щедрост, но за сметка на народа.


Иванов посочи, че “Демократична България” няма да позволи парите за българската икономика да отидат при неизвестни играчи на пазара.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 14.03.2021 15:08

    Тази седмица постоянно Христо Иванов атакува ту едно, ту друго. Все вижда корупция във всичко и във всеки. Само дето повечето от тези неща са започнали или са се случили докато той беше правосъден министър. Тогава, защо ли не виждаше проблеми и защо ли нищо не направи да ги реши?

  • 003 Мартин 12.03.2021 13:55

    Защо Христо Иванов не разкаже как беше превърнал правосъдното министерство, докато беше за кратко министър в неговия кладенец, от който извличаше пари, които делеше с олигарха Иво Прокопиев?!?

  • 002 Петър 11.03.2021 20:09

    Взеха да се изтъркват номерата на Христо Иванов, доста са плоски при това!

  • 001 Мила 11.03.2021 18:38

    Ей добре, че си ти Ицо, че да ни го кажеш. Как сме живели до сега без тебе?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец