Лена Бориславова беше забелязана от наши хора усмихната и самоуверена да се олюлява на високи токчета по бул. Витоша

Свързани новини

06.01.2023 09:34

Лена ходи усмихната по бул. Витоша, въпреки удара от Слави

Видян 3023 пъти | Коментари 8
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Лена Бориславова беше забелязана от наши хора усмихната и самоуверена да се олюлява на високи токчета по бул. Витоша. Ексшефката на кабинета на премиера на промяната К. Петков изпробва върху себе си погледите след пускането на песента на Ку-ку бенд за нея. Шеговитата чалга-закачка е на фона на ретро фолк хита Хищна хиена на актрисата и, по съвместителство - пайнерка Петра, която от години живее на Острова на Афродита - Кипър.


Заради парчето Бориславова обяви, че ще съди екипа на Слави, но не е ясно кого точно. Само напомняме, че самият Трифонов неотдавна стана мишена на солен текст на депутата от Продължаваме Промяната Ицо Хазарта, в който освен него е осмяна и Десислава Атанасова. Не е ясно дали Слави ще заведе контраиск, а той вече осъди няколко заяли се с него.


Тайна е засега също дали шефката на ПГ на ГЕРБ ще с търси правата, след като тя пък неотдавна спечели делото срещу Корнелия Нинова и Върховният съд призна за справедливо да я нарича Госпожа Лъжа, тъй като доказа неистини, твърдени от соцлидерката. Междувременно снощи парчето на Слави за Лена мина 100 000 гледания в Ютюб.


Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 27.01.2023 01:22

    бъдещето на подобни персонки - рак на шийката на матката от секс с много и видни партньори и се кротват, сега се мисли за покорителка на света или както се казва куха лейка

  • 007 Anonimen 27.01.2023 00:01

    По думите ѝ хранителните продукти с насекоми на нашия пазар са внос. "Работим за включването им в хлябове, кексчета, паста, сосове. Няма точно количество насекоми, които да се влагат в отделен продукт, затова се правят изследвания. Влагали сме ги и в колбаси. Не бива да променят вкуса на продукта, а да добавят стойност. Съдържанието на насекоми трябва да бъде упоменато на етикета. Те се отглеждат в стерилни условия", посочи доц. Вангелова.Хем били вносни, хем ги влагат в хляб и какво ли не, кой разреши тези експерименти, били безвредни като ковид ваксините, само дето милиони измряха от тях и други са инвалиди, ще трябва да си месим хляб

  • 006 ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ 13.01.2023 00:13

    БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

  • 005 Българин 08.01.2023 15:31

    Браво Ленче! Все така с горда наперена походка! славчо-зависимия - да го духа пак и пак ! Много е оцапал гащичките горкичкия преди време, и днес си е просто зависимо человече на конци!

  • 004 по-сериозно 08.01.2023 12:53

    Разпищолените и нашмъркани гълъбчета не трябва да се възмущават от истината, а трябва да се подготвят за затвора, за ощетяване на хазната,респ. българския народ с десетки милиарди и нанесени вреди на националната сигурност с предателските се решения като управляващи само за 7 месеца!!!

  • 003 Anonimen 06.01.2023 16:56

    Заради грубият език който използват хората на Слави, партията му "танцува само едно лято."

  • 002 Аз 06.01.2023 13:44

    Простащината с която шутовете на Слави ни заливат няма край. Над 20 години опростачване. Ей го и този коментар преди мен - пише си колкото да не заспи вероятно платен трол зареден с опорки.

  • 001 ха ха 06.01.2023 10:57

    Естествено е да ходи усмихната, само тя си знае колко милиона е гепила до като е въртяла главите на простокиро- Мястото и не е на ул. Витоща, а в затвора в компания с крадливите от най-високо ниво шайка на харвардците, нарушавали дори Конституцията, която никой властимащ до сега не си е позволявал

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено