Свързани новини

15.10.2021 14:35

Кунчев: Сертификат или локдаун

Видян 3283 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За въвеждането на зелен сертификат или на допълнителни ограничения, настоява главният здравен инспектор Ангел Кунчев, в доклад до шефа на МЗ.
Той предлага достъпът до редица дейности и обекти да се осъществява само след представяне на документ за ваксиниране, за преболедуване, или след бърз антигенен тест или с PCR. Това изискване следва да се отнася до допускането в образователни, обучителни, обществени, социални, културни, развлекателни, спортни обекти и дейности. В противен случай може да се определят допълнителни ограничения в капацитета и да се прекратят определени дейности.
Кунчев препоръчва спиране провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, конкурси, обучения, присъствените форми в лекционен курс, както и на непрактическите упражнения на студентите във висшите учебни заведения в страната. Провеждането на спортни състезания с професионален характер на открито да се провеждат без публика.

 


 


 


       



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 16.10.2021 15:02

    САНЯ ВО ФЛОРИДЕ: Израелският министър на здравеопазването не знаеше, че микрофонът му записва всяка негова дума! Обръщайки се към министъра на вътрешните работи на страната, той казва: „Няма медицинска или епидемиологична обосновка за паспортите за ваксинация, те имат само за цел да окажат натиск върху неваксинираните граждани за последващата им ваксинация“. Схванах го? ЗА НАТИСК! БЕЗ МЕДИЦИНСКА ОБОСНОВКА! Тези хора ни се подиграват! https://t.me/sanya_florida/1652 Ако някой знае иврит, нека преведе субтитрите на български! Благодаря!

  • 001 неуспял герберски депутат 15.10.2021 21:37

    Тази герберска калинка не спря да се пренавива, но да не се сецна в някой момент. Пожалиха го веднъж и то от Радевото служебно правителство, но до кога?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на