Свързани новини

07.10.2021 09:43

Кристалина Георгиева заяви, че е била подведена от адвокатската фирма

Видян 1091 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева заяви, че адвокатската кантора "Уилмър Хейл", автор на  независимия доклад за евентуалната й роля в скандала с подправяне на данни за Китай по времето когато е била в Световната банка, е описала погрешно действията й, предаде БНР. В изявление пред изпълнителния съвет на фонда Георгиева заяви също, че от фирмата са я уверили, че участието й в разследването е конфиденциално. Тя отхвърля заключението в доклада, според което е оказала натиск върху служители на институцията да манипулират данните, за да повишат позицията на Китай в класацията "Да правиш бизнес".


По-рано изпълнителният съвет на Международният валутен фонд обяви, че е провел среща с  Кристалина Георгиева. В кратко изказване говорителят на фонда заяви, че бордът продължава да бъде поддръжник на "пълно, обективно и своевременно" разглеждане на случая, затова се очаква да се събере отново в скоро време за ново обсъждане. Според агенция Ройтерс това ще стане в петък.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 безкрайна наглост 07.10.2021 11:46

    Тази алчна и нагла жена си мисли, че там е като тук, всичко е купено и е в схемата под контрол. Сега ще разбере кон боб яде ли. Не стига, че си нарушиха правилата и я взеха пенсионерка, а тя тръгнала и там да си играе игричките и да ги премята за пачки

  • 001 Anonimen 07.10.2021 10:57

    Абе как се подвеждат така лесно когато видят "пачките" тези измети бе ? Била "подведена" , ами когато я разкриха защо не каза, че е подведена, а бързаше да отрича ? Симпатизант ли си на ГЕРБ, значи си крадльо и силно корумпиран !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей