Свързани новини

08.08.2022 14:08

Крави пият вода от басейните на хотелите в Слънчев бряг

Видян 1525 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крави "нападат" басейните в Слънчев бряг, където ходят на водопой, видя репортер на TravelNews. Стадо пасе покрай празните ливади в комплекса и се отделя да пие вода от басейните на хотелите. Днес крава беше забелязана в бутиковия Amara Sugar Hotel, в близост до "Какао бийч".


Пастирите от близките села идват в южната част на Слънчев бряг, където все още има ливади и свободни терени. Тревата покрай хотелите е голяма и зелена, като привлича животните. "Често през този сезон идват крави. Дори имахме и прасета, които пристигаха да пият вода от басейна", коментираха служители на хотела пред TravelNews. Те се шегуват, че "няма много туристи, но за сметка на това идват крави и прасета".


Хотелиерите в Слънчев бряг отчитат по-малко български и румънски туристи през този сезон в сравнение с миналата година. Германският пазар също не се е възстановил. За септември резервациите са изключително слаби, допълват те.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 хотелиер 08.08.2022 23:11

    На Слънчака бъдещите клиенти могат да са само във вид на хора или прасета, като между последните два вида няма никава разлика, или едър рогат ВИП добитък.

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния