"Щом не искат да преговорят с нас за мандат, тяхна воля, ние не насилваме никого”, отговори им лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Свързани новини

21.11.2022 11:33

Край на коалиционните разговори с БСП, ако гласува“за” хартията: Петков

Видян 1320 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Ако БСП гласува "за" хартиената бюлетина, за подмяната на вота на българските граждани, то това ще стане не просто червена линия, а пропаст между нас”, заяви пред Господарите съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков. „Те са пред избор, техният избор ще бъде в залата”, посочи  той. „В коалиционни разговори не бихме влезли с тях независимо в кой мандат, ако те подкрепят хартиената бюлетина и в зала”, подчерта още веднъж бившият премиер.


„БСП имаха шанс да станат модерна лява партия и все още го имат. Но ако натиснат бутона, подкрепящ хартиената бюлетина и подмяна на вота, то това всъщност е натискане на бутона БСП да се върне обратно в статуквото”, посочи Петков.


Напомняме, че в края на миналата седмица депутатите от ПП и Демократична България (ДБ) настояха обща декларация Левицата да оттегли законопроекта си за промени в Изборния кодекс.


 "Да започнем диалог за Изборния кодекс начисто", призова и съпредседателят на ДБ Христо Иванов, който  напомни, че вносителите могат да оттеглят законопроект.
"Щом не искат да преговорят с нас за мандат, тяхна воля, ние не насилваме никого”, отговори им лидерът на БСП Корнелия Нинова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и