Иванов критикува Нинова, че тя не е съобщила на ИТН, че няма да имат министри.

Свързани новини

22.07.2022 18:30

Таен запис на ДБ, скандални договорки (Видео)

Видян 3625 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спорният въпрос за съставяне на правителство се движи около закона за КПКОНПИ. Това казва председателят на ПГ на ДБ Христо Иванов в запис от заседание на ПГ на "Демократична България".

Заседанието е проведено в зала "Запад" на Народното събрание и се излъчваше на живо по парламентарния канал, защото стриймингът не е бил спрян.

Иванов допълва, че в неделя вечерта в 18 ч. в МС предстои среща между ДБ, БСП и ПП, на която ще се обсъжда управленската програма.

С Корнелия Нинова е било договорено да държи мандата до 12 август, за да може да се избере нов председател на КПКОНПИ.

"Корнелия се държи така, все едно иска да съставя правителство", казва Иванов в оценка за преговорите и я критикува, че тя не е съобщила на ИТН, че няма да имат министри.




"Именно самите ПП в лицето на парламентарното им крило, а не на Лена Бориславова, взеха позицията, че законът трябва да се ревизира сериозно, т.е. може да се намери компромис по съдържателната част на аргумента на ИТН. Но Тошко Йорданова каза:


"Не, не, не. Ние ще гласуваме след избирането на правителство, защото искаме да сме сигурни, че ако вие си направите "бухалка", ние ще сме в коалицията, която тази "бухалка" ще управлява. Иначе няма да ви гласуваме "бухалка", която после, когато отидем на избори, вие да я контролирате", съобщава още Иванов на съпартийците си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 високоплатени измекяри 23.07.2022 11:01

    Ошишкавеният от лапане поръчков грантов мравояд за пореден път доказа на всички, че умнокрасивите не са нито умни, нито красиви, просто платени на добра хранилка от НПО и Америка за България жълтопаветници. На такива народни представители ли крадените и ограбвани от властта българи разчитат?! Вечно хората и държавата са им в устата, но за пари първи ги предават и продават

  • 001 Anonimen 23.07.2022 06:37

    И къде са мръсните договорки?!Н налудния ви мозък!Озверели сте от злоба,престъпна сган,и искате да си върнете власта,за да ни крадете и ограбвате отново.Няма да стане.

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне