Повишено внимание за хора със Слънце, Луна, Асцендент или планети във 2-рата половина на знаците: #Телец, #Скорпион, #Лъв и #Водолей", пише прочутият астролог Джина Василева.

Свързани новини

21.07.2022 11:22

Контролирайте емоциите от днес до 12 август

Видян 1540 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Две дръзки, независими и борбени планети. Два силно-авторитарни героя, живеещи в нас: Марс и Уран започват своето съединяване. Две стихии- огън и въздух ще се слеят, разгорят и избухнат напрегнато, динамично и безкомпромисно. Сякаш пламък и ток ще преминават през телата ни, внезапно, конфликтно и нараняващо.


За миг ще ни причернява, а мускулите ще играят в ритъм непонятен за нас. Капсулираната ни вътрешна енергия рязко ще търси начин да избухне навън, преди мисълта да е реагирала. Ще имаме прилив на енергия, трудно ще се задържаме на едно място, "кълбото от нерви" ще нараства и ще има моменти, в които рисково ще разрушава всичко навън.

- В този период НЕ Е! препоръчително да се рискува в бизнеса, с пари, борси, виртуални валути, защото е вероятно рискът да бъде равен на загуба.
- В този период НЕ СЕ! правят големи (грандиозни) планове, защото нищо няма да излезе от тях.
Това е аспект, който "говори" за травматичност, така че да бъдем изключително внимателни:
- При пътуване и шофиране  (въздух и земя).
- При работа с ток, машини и остри предмети.
- Възможни са инциденти, токови и компютърни аварии.
- Възможни са сривове на борси и виртуални валути.
- Не е препоръчително да се правят онлайн покупки, да се купуват скъпи вещи и  електроника защото  по- късно ще се окаже, че не е това, което сме очаквали.

Със сигурност не можем да "прескочим" този период, а трябва да се изразходва някъде тази енергия. Затова е добре да си намерим някакво занимание (не екстремно!)- леки разходки, градинарство,  спокойно да творим нещо с ръцете. Занимания с необикновени спортове тай-чи, карате, кунг-фу ще подействат чудесно на тялото и душата, ще хармонизират работата между ум и мускули, между тяло и дух.

Всеки от нас има своята лична отговорност, личен избор и толерантност към себе си и другите. Сега, още един път тестваме всичко това... И локално и глобално!
Със сигурност Вселеският замисъл е по- висок, по- мъдър и по- велик от всички нас взети заедно. Ще разгаря и ще издухва застоялия въздух, ще отваря нови простори за по- човешко и по- добро.

Аспектът ще действа с различен интензитет и след 11-12 август ще започне да се "разпада" . Датите:
21, 22, 26, 29, 30, 31 юли и  
1,2,5,7,8,12 август аспектът ще бъде активиран от Луната и др. планети и по- силно усетен.
Повишено внимание за хора със Слънце, Луна, Асцендент или планети във 2-рата половина на знаците: #Телец, #Скорпион, #Лъв и #Водолей", пише прочутият астролог Джина Василева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци