Свързани новини

22.12.2020 09:50

Който не се ваксинира, да не бъде обдишван?

Видян 6533 пъти | Коментари 15
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Който не се ваксинира, да подпише декларация, че не желае интензивни животоспасяващи мерки. Защото не е редно да товари обществото с разходи за личното си нехайство, смята проф. Волфрам Хен, предаде dw.com.


Хората, които отказват да се ваксинират, да не ползват болнични интензивни легла и апарати за обдишване в случай на нужда - предложение в този смисъл направи един германски професор, с което хвърли истинска бомба.


Провокативно предложение


Волфрам Хен е професор по хуманна генетика и е член на Етичния съвет към германското правителство. В отворено писмо той се обърна към хората, които отричат ваксините, призовавайки ги да се откажат доброволно от интензивно лечение в болниците в случай, че се разболеят от Ковид-19.


Всеки, който отказва да се ваксинира, би трябвало да носи винаги със себе си писмено съгласие, че се отказва от легло в интензивно отделение в полза на други пациенти, както и от апарат за обдишване, призовава Хен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 015 Anonimen 13.01.2021 21:12

    010 Менгеле е очернен от циганите юдеи за доят Германия.Знаеш ли колко открития в медицината е направил този човек. Не казвам, че е ангел, експерементирал е върху лагеристите, но само той ли го е правил. Повечето му открития заминават в щатите по операция Paper Clip. Рашките и те не остават назад - освен доста германски учени, забират и много научна документация.

  • 014 Anonimen 13.01.2021 21:02

    Тоз професор да оди да си лекува първо нарушения метаболизъм и тироида - гушата му е като на пеликан, та тогава да ни дава ъкъл.

  • 013 Красимира 23.12.2020 14:44

    Имам предложение, професора да отиде при майка си да го доизноси!

  • 012 Anonimen 23.12.2020 06:53

    Още един германски комунист !

  • 011 Anonimen 22.12.2020 21:44

    хили се като големия ваксинатор БГ, след ваксината положителен за хив

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.