Нови партньори за Овена

Свързани новини

01.01.2023 08:00

Коя зодия е фаворит през 2023 г.?

Видян 16706 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нови партньори за Овена


Овенът само изглежда единак и егоист, а през 2023 г. не само може, но трябва да се докаже като отборен играч. Ще се наложи да полагате грижи за близки, ще трябва да се натроите към нов партньор. При парите прогнозата е променлива, въпреки доброто начало с Овен в знака ви почти през цялата първа половина, но в края на годината сметката ще бъде на плюс. Пътешествие ще ви помогне да намерите своето ново Аз. Здравословно втората половина на годината е по-добра.

 Успешни изпитания за Телеца


2023 г. е Година на проверка за Телеца, но изпитанията приключват успешно, както и да изглежда в началото, когато ще ви се видят наказания. Около рождения ви ден – в края на вашия зодиакален период Юпитер минава в знака ви. Това значи награди, но за смелост, което за другите може да изглежда и прост късмет, но ще ви струва немалко. Ще имате проблеми със самооценката, парите ще идват бавничко. Не спирайте да опитвате и ще се намерят съюзници, които да ви оценят. Ала и вие не ги подценявайте. Изобщо, мислете повече, отколкото говорите и не се влечете само от лустрото, към което зодиакално сте предразположени да надценявате.


Само планирани триумфи за Близнаците


2023 г. ви носи успехи, но само, ако са добре планирани вашите действия и имате ясни цели. Ако бъдете търпеливи, ще се радвате на сбъдване на съкровени желания, особено във финансовата област. Мнозина ще бъдат привлечени от харизмата ви, която успехът винаги дава. Това ще ви даде власт над останалите. Няма любовни разочарования. Даже може да се пренесете в нов дом. Внимавайте със здравето и не подценявайте дори дребните проблеми – това е Ахилесовата ви пета през новата година. Но и в това съдбата е с вас.

 
Решаване  на дългогодишни проблеми за Рака


Дава ви се шанс за разрешаване на проблеми, с които се борите с години. Свършена най-накрая работа може да ви донесе слава. За да имате успех обаче, разделете се с минали притеснения и болки и се съсредоточете над пътя напред. Спортът и правилното хранене са много важни, за да прибавите и здраве към щастието в други области. Добри приятелства може да се създадат на път, особено по време на ваканция.  

 
Въображението води напред Лъва


Годината е на проби и грешки, а това, което ще помага и ще движи нещата напред е личното ви въображение, креативността, здравословния начин на живот. Ще се радвате на подкрепа от близките, а ако имате деца, ще ви дадат повод за гордост. Изкарвате пари от път, успехът ви е свързан с чужди места или хора. 2023 г. може да се окаже фантастична за вас по изненадващ начин, докато Плутон – планетата на революция или поне на големи промени, е в противопоожния ви Водолей.

 

Сила и по-малко нерви за Девата

 

Добро здраве и истинска сила обещава 2023 г. на Девите. Освен жизнен тонус на най-високо ниво, добра новина за тях са и по-малкото нерви за тези супер анализиращи и много премислящи представители на зодиака. Тази година не се безпокойте толкова. Успешни пътувания в чужбина, по-скоро служебни, също очакват Девите във време, когато раздаващият справедливост Сатурн е в противоположния им знак Риби. Тези, които имат деца, ще срещат известни проблеми с тях, но не с големината на планина, а на легнал полицай примерно.

 

Точни цели носят добро на Везните

 

Годината е много успешна за онези Везни, които са си поставили и строго следват добре премислени и насочени лични цели. Разчитайте на себе си. Печелите, когато сте самостоятелни. Може да се наложи да се поставите и на хранителен режим и изобщо да заложите на здравна дисциплина, която често ви липсва. Помислете и за спорт, ако ще да е в домашни условия във вид на гимнастика.  Ако имате неприятности, ще бъдат главно през май и/или септември. Ако започвате бизнес или трябва да направите сделка, направете нещата така, че да стане между март и октомври с изключение на двата по-горе упоменати месеца.

 
Удоволствия за Скорпиона


Годината изглежда гладка за Скорпионите, които ще бъдат леко самосъзерцателни през 2023 г. Не прекралявайте с мисленето, съсредоточете се на удоволствията повече. Ако в нещо малко не върви, приемете го и гледайте на живота оптимистично – нищо не ви заплашва. Здравословни проблеми са възможни, не се бавете да потърсите лекарско мнение, не се правете на герои и стоици. Втората половина на годината е по-добра за вас. Март, юни и октомври са вашите месеци за придобиване на дом, ако това е основната ви цел за 2023 г.


Трудности и победи за Стрелеца


Смесени чувства носи новата година за Стрелците. Трудностите са доста вероятни, но ще има и победи за баланс. Бъдете рационални при всякакви обстоятелства, тъй като небето ни кара да подхранваме илюзии и за добро, и за лошо. Не ви е време за запознанства, дръжте семейството най-близо до себе си. Здравето може да ви накара да промените някои хранителни навици, не се правете на интересни и слушайте какво ви се казва. Ако правите инвестиции, нека да бъдат в трайни неща като недвижимостите. Добра енергия за любов..

Повече спокойствие за Козирога

Козирогът не само ще се прави, но и наистина ще се чувства спокоен, даже е възможно да постигне хармония през 2023 г. Ако имате време и желание, харчете за пътешествия, даже околосветски. Няма да минете без стрес, така че намерете, въпреки материалността си, подходящи за релакса ви духовни практики.  Така ще придобиете по-голяма способност да се справяте с проблемите, а те няма да липсват. Важно е да бъдете лоялни и да не се делите от приятели.


Много възможности и награди за Водолея

2023 г. няма да бъде лека за Водолеите, които приемат при себе си планетата на големите промени Плутон в Годината на илюзиите. Но това ще ви върне в нормалното русло, а и ще ви донесе много добри възможности. Ще получите награди, включително материални, за тежката си работа и ще се наслаждавате на успехи. Късметът е навсякъде при вас. Носи ви богатство. По-силни стават връзките с вашите близки хора.

 
Справедливост за Рибите
 

Сатурн, властникът, който раздава справедливост – нещо като главен прокурор на зодиака, е при Рибите. За тях ще има сериозни предизвикателства и кармична година – кой, каквото е посял, това ще жъне – добро или недобро.Опора в този нелек период са вашите близки. Търсете ги за помощ и емоционална, и финансова. Гледайте позитивно и оптимистично на живота, дори да е трудно. Важно е да се контролирате. Добрите вести вече са на път.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева