01/02
08.05.2018 16:51

Картата за градски транспорт вече носи 50% намаление за постановките в Младежки театър

Видян 1912 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Днес, 8 май 2018 г., беше поставено началото на съвместната инициатива на Център за градска мобилност и Младежки театър „Николай Бинев“ - “Спирка Младежки театър“. Без официално помпозно откриване, актьори от театъра раздаваха флаери с правилата на кампанията на спирката на трамваи номера 20 и 22, която се намира точно срещу Младежки театър. В събитието се включиха познати имена като Рая Пеева, Ахмед Юмер, Ангелина Славова и Николай Желев.


Столичният кмет г-жа Йорданка Фандъкова  подкрепи с присъствието си старта и сподели, че намира кампанията за интересна и полезна за столичани. Според изпълнителният директор на ЦГМ Христиан Петров целта е в картата за пътуване да се добави допълнителен бонус, който дава на картата и друго съдържание.


Кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички пътници, закупили и притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от дванадесет, шест и три месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления на театъра. За целта те трябва да си вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.


Флаери с подробен помощен текст за гражданите и талони вече има в пунктовете за продажба на ЦГМ. Днес още в 11:00 ч. бе взет и първия талон на инициативата.


 Кампанията ще се развива в два етапа - първият продължава до края на месец юни. През юли и август актьорите ще са в лятна ваканция, но с началото на новия театрален сезон през септември ще започне и втората част на кампанията. В нея освен информационни печатни материали ще бъдат включени и аудио- и видео-клипове, чрез които клиентите по-лесно да се ориентират как могат да получат бонуса.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Данте Алегиери - Ад

Ново издание на Ад в превод на Кирил Кадийски

След поредицата български преводи на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец

Важно е да останете отворени за нови идеи

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и