Напомням, че с решение на Столичен общински съвет, от септември 2022 г., се предлага годишна карта за цялата градска мрежа за всички млади хора до 26 години на стойност 250 лева.

Свързани новини

17.03.2023 09:30

Картата за една линия отново е в продажба

Видян 522 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Картата за една линия от столичния градски транспорт отново е в продажба. Това е възможно след като през февруари колегите в общинския съвет подкрепиха предложението ми да се върне един от най-предпочитаните от гражданите пътни документи. Няма промяна в цените - поименната месечна карта за наземен транспорт е отново 23 лева, а неперсонализираната 28 лева.

От днес месечните ученически, студентски и докторантски карти за наземен транспорт ще са на цена 6.90 лева до края на годината.

 Напомням, че с решение на Столичен общински съвет, от септември 2022 г., се предлага годишна карта за цялата градска мрежа за всички млади хора до 26 години на стойност 250 лева.

От началото на годината над 7 милиона са продадените електронни билети за пътуване в градския транспорт. Най-предпочитан е билетът 30+. До 10% от хората, които използват този билет, се прекачват на друго превозно средство в рамките на 30 минути. Безспорно това е дигитална революция", съобщи шеът на СОС Георги Георгиев.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.03.2023 10:45

    Защо крадливата и корумпирана кметица посегна дори на държавната помощ от милиони за транспорта на пенсионерите. Непрекъснато лъже, че пенсионерската карта е 10 лв, но от 62г до 68г тя е 25 лв и де факто Фандъкова обира десетки хиляди пенсионери. Няма ли кой в тази държава да и потърси отговонност, държавата дава но селската даскалка не дава и както обичайно ги свива

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак