Свързани новини

12.03.2020 11:45

Караянчева: Няма да допусна свободно движение на медиите в НС

Видян 1251 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Позволете ми да не се съглася и да не допусна движение по кулоарите на парламента. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева по време на брифинг в зала "Запад" на Народното събрание, предаде Фокус.

"Получих вашето писмо, уважаеми колеги. Много е важно да кажа, че моите предписания, които съм пуснала към вас, не са в никакъв случай желание, за да ограничим възможността на българските граждани чрез вас да разбират какво се случва в парламента. Всичко това е направено във връзка с препоръките от Оперативния щаб, който заседава всеки ден и аз строго съм се съобразила с тези изисквания. Когато се затварят граници на държави, ние трябва да бъдем отговорни", каза Караянчева.

"Това, което сме предвидили, виждам, че в исканията, почти всички изисквания са изпълнени. Ще си позволя да прочета едно по едно, за да ви кажа, какво е направено. Още вчера нашият пресцентър ви раздаде указанията, по които трябва да се движите. Има специални указания както за служителите, така и за народните представители, така и за вас. Разбирам неудобството ви, но тук се постарахме да направим максимално да направите удобно да ви бъде. Благодаря на колегите от администрацията, които толкова бързо реагираха на създалата се информация и безплатна вода, което в никакъв случай не изчерпва необходимостта от други неща. Вчера ви казах, че имам готовност на диалог, за да може да направим удобно вашето присъствие тук в събранието, макар и малко по-различно от обикновено", каза още Караянчева.

Във връзка с искането за свободно движение на медиите, Караянчева коментира: "Скъпи приятели, позволете ми с това да не се съглася, и да не го допусна. Това е за ваша сигурност. Смесването на потоците, може да доведе недай си Боже, но има такава вероятност да доведе до пренасяне на вируса".

"Нека да бъдем отговорност. Неудобството на колегите и на служителите е голямо. На мен като председател също ми е трудно в тази ситуация, затова ви моля да си помагаме. Нека да бъдем отговорни, нека да пазим здравето на всички. Ако смесим потоците с народните представители, защото ходят по различни избирателни райони", каза още Караянчева.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.03.2020 12:55

    Хахаха! Най-после "важна" причина да изгонят медиите/ народа далеч от себе си! ИДИОТИ!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

везни