Джоунс се опита да отвърне на антисемитизма, като обвини рапъра, че има "малко фетиш към Хитлер" Когато Джоунс уточнява, че лично той не е почитател на Хитлер, Уест отговаря просто: "Харесвам Хитлер. "

Свързани новини

02.12.2022 13:12

Кание Уест заяви, че харесва Хитлер, Мъск премахна акаунта му от Twitter

Видян 1147 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рапърът Кание "Йе" Уест призна, че е почитател на Адолф Хитлер, като заяви пред водещия на Infowars и теоретик на конспирацията Алекс Джоунс, че "харесва" бившия нацистки лидер и "вижда добри неща" в него.

По време на участието си в предаването Infowars на Джоунс Уест удвои неотдавнашните си подстрекателски коментари за еврейския народ, като този път похвали и Хитлер.

Когато Джоунс се опитва да защити антисемитските коментари на Уест в миналото, като казва, че той не е нацист и не "заслужава да бъде демонизиран", рапърът бързо отхвърли помощта.

Виждам и хубави неща за Хитлер", отвърна той, докато носеше черна качулка, покриваща цялото му лице.

Джоунс се опита да отвърне на антисемитизма, като обвини рапъра, че има "малко фетиш към Хитлер" Когато Джоунс уточнява, че лично той не е почитател на Хитлер, Уест отговаря просто: "Харесвам Хитлер. "

"Всяко човешко същество има нещо ценно, което е донесло, особено Хитлер. "


Водещият на Infowars избухна в смях, след като Уест каза, че обича евреите, "но също така обича и нацистите".

След като шоуто се върна от рекламна пауза, Уест доразви темата, като призова слушателите да "спрат да не одобряват нацистите през цялото време", защото те "са направили и добри неща".


След това обвини "еврейските медии", че карат хората да мислят, че нацистите и Хитлер не са предложили "нищо ценно" на света.


"Аз обичам Хитлер, обичам ционистите. Обичам всички", казва той в друг момент от интервюто. Уест участва в предаването заедно с противоречивия десен коментатор Ник Фуентес.


Междувременно, акаунтът на рапъра в Twitter бе премахнат, заради антисемитски коментари, като заяви, че Холокостът не се е случил.

Новият шеф на Twitter Илон Мъск беше помолен от един потребител да "оправи Кание".


Милиардерът написа в социалната си мрежа, че Уест е "нарушил нашето правило срещу подбуждането към насилие" и е отстранен.


През последните седмици Уест е подложен на обстрел заради подстрекателските си изказвания за евреите, включително изявлението през октомври. Коментарите предизвикаха масова реакция, в резултат на която редица марки прекъснаха връзките си с него.


Миналата седмица изхвърленият рапър потвърди, че ще се кандидатира отново за президентския пост в САЩ през 2024 г. Преди това той се кандидатира като независим кандидат през 2020 г. , но се отказа, след като получи само 50 000 гласа.


Тази седмица той също така заяви, че Службата за вътрешни приходи на САЩ (IRS) е замразила банковите му сметки и му е казала, че дължи данъци в размер на около 50 милиона долара.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат