Камерън Диас

Свързани новини

03.06.2023 07:45

Камерън Диас ни развежда из блестящия си апартамент

Видян 1674 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Камерън Диас е от онези редки актриси, които могат да се качат на дъска за сърф толкова убедително, колкото и на червения килим. Независимо дали се носи по вълната на безпорядъка или по вълната на публичността, високата руса синеока красавица с ослепителна усмивка излъчва блясък както на екрана, така и извън него. Затова е логично, че когато дойде време да преосмисли интериора на апартамента си в манхатънското Уест Вилидж, Диас се обърна към управляващата кралица на блясъка на Западното крайбрежие Кели Уърстлър, за да придаде на пространството здравословна доза холивудски размах.

Диас намира сродна душа в лицето на Уърстлър. "За любовта си към блестящите и лъскави неща обвинявам кубинските си корени", казва родената в Южна Калифорния актриса, която изтъква като причина за момчешките си постъпки годините, прекарани на плажа.

 "Но също така исках място, което да е много уютно, много осезаемо. Кели е ненадмината, когато става въпрос за това съчетание."

Бляскав кът за сядане с овална маса за хранене с пергамент и месинг и бели боксови столове, както и кифли с форма на златни листа и ковано златно осветително тяло над нея.

Изработената по поръчка маса от пергамент и месинг е заобиколена от фотьойли Vladimir Kagan, покрити с лен Groundworks на Kelly Wearstler, а полилеят от около 1960 г. е испански; картини на Fabrice Penaux висят на стена от огледални плочки.

Уилям Абранович



Въртящият се фотьойл до прозореца е дело на Milo Baughman, а полилеят, коктейлната маса и табуретките от стъкло Murano са винтидж; фотьойлът е тапициран с плат от Clarence House, а тапицерията от de Gournay и килимът от Mansour Modern са изработени по поръчка.



Лампата с дизайн на Пиер Шаро върху скрин от около 1960 г. е дело на Drexel; параванът на камината е дело на Чарлз Едуардс, а картината - на Хънт Слонем.



Кухня


Задният плот, плотовете и арматурата на мивката са от нелакиран месинг, шкафовете с месинг са лакирани в цвят по поръчка, а печката е на Viking; дървените подове са обработени с абаносово петно и след това са покрити с керамика.



Основна спалня


Спалното бельо е на Frette, покривката е на Yves Delorme, а копринената облицовка на стените и позлатената хартия на тавана са на de Gournay; столът от 50-те години е френски, а килимът е на Mansour Modern.



Банята


Ваната е облицована със стъклени плочки от Ann Sacks, покритите с пергамент тоалетка и огледала са изработени по поръчка, а мивката и арматурата са на Waterworks.



Спалня за гости


Месинговият балдахин е изработен по поръчка. Нощни шкафчета, покрити с пергамент, австрийско таванно осветително тяло от 1960 г. и старинна мраморна градинска табуретка; картината е на Рикардо Проспери, а коприненият килим е на Rug Company.



Баня за гости


Стените и плотът на тоалетката са от розов оникс, мивката от "Бейтс и Бейтс" и арматурата от "Уотъруъркс" са от месинг, старинните свещници са френски, а душ кабината е изработена по поръчка.


Източник: elledecor.com





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

риби