Свързани новини

30.09.2020 11:53

Как здравният министър остави прогнила Александровска, на която беше шеф

Видян 5683 пъти | Коментари 3
Гласували 4 рейтинг: 2.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Здравният министър Костадин Ангелов, говорейки за себе си в трето лице, сякаш е владетел, обяви, че истина е само каквото той каже за коронавируса. Нищо, че е хирург. Все едно месарят да ви разкрива единствен истината за хляба.
Само напомняме, че докато беше само директор на болница именно той заговори за бъдещия дефицит на чували за трупове и камионите, зарити с тях, които сме щели да гледаме.
Истина ли се оказаха тези приказки?
Но да оставим думите. „По делата ще ги познаете” е казано в свещената книга. И за това нека надникнем каква болница остави като директор преди два месеца, за да стане министър, говорителят на истината, докато си купуваше нов мезонет от 231 квадратни метра за 586 749 лева с кредит от същата онази банка ДСК, която кредитира колегите му от кабинета Борисов 3, Горанов и Вълчев, пиар Шехеразадата Севделина Арнаудова, Цветан Цветанов, шефа на КЗП с изтекъл преди повече от 6 месеца мандат Маргаритов.



Текстът и снимките от понеделник в София, България, Европейски съюз, 21-ви век, са на д-р Андрей Коцев от Александровската болница, като само напомняме: хигиената е враг №1 на К19:


“Александровска” болница, г-н министър на здравеопазването. Помните ли я? Доскоро й бяхте директор. А снимките са от днес (28.09.2020 г.), почти година след организираните от синдикат “Защита” протести срещу отвратителните условия на труд в болницата. Протести, които бяха подкрепени от работещи в болницата, пациенти и студенти. Протести, заради които Министерството на здравеопазването отпусна милиони левове за ремонти?! Къде са тези милиони? На една от снимките от персонала е залепен надпис върху паянтова врата “Не пипай. Вратата ще падне”. Добре, няма. Но това изгнило правителство народът на България ще пипне и вие ще паднете с него. Знаете го добре, нали?!"


 ВИЖ СНИМКИ ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 01.10.2020 10:33

    Брифингите на Мутафчийски и повтарящите се от министър Ангелов ,косвено влошават състоянието на диабетиците!Всеки ден ни се разяснява как само възрастни и предимно диабетно болни хора УМИРАТ!Срамно и неморално,да не говорим за тези положили хипократова клетва да плашат хората и да слугуват на един мафиот като Борисов!Всеки ден четейки от какво умират хората/диабет/,захарта на съпругът ми скача,днес след брифинга захарта отново вдигна високи стойности!Спрете тези подробности,ние се пазим пиеме лекарствата и си слагаме инсулина,но какво от това като доктор Ангелов ни вдига адреналина с поредната статистика,все починали от диабет! Срам ме е от Вас г-н Ангелов, в Александровски болница има страхотни лекари които наистина помагат,а не всяват паника и безпокойство!Спрете да слушате простият ни примиер,върнете се при пациентите,целта на Бойко вече на всички и на най-простите е ясна,да остане още дълго на власт!Вие ще бъдете употребен,а вероятно сте способен лекар!

  • 002 Anonimen 30.09.2020 13:23

    След бюджетаря Ананиев, вечната номенклатура на държавната ясла и при соца и при демокрацията, който Борисов сложи за министър на МЗ за да го източи тотално, всеки друг може да го оглави. Всяка година се отпускат допълнително стотици милиони, а работата върви на по-зле и по-зле, милионите и милиарди изчезват в нечии чекмеджета и сметки

  • 001 Anonimen 30.09.2020 09:48

    Да не говорим в другите градове,ако искате да ви снимам билницата в гр.Ямбол.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв