Свързани новини

15.06.2021 15:06

Как БСП-депутатът П.Кънев даде бармана от хотела си за кмет от ГЕРБ на Ахтопол и какво взе насреща?

Видян 9403 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Червеният депутат Петър Кънев - властелинът на Ахтопол, получи само през април – месеца на последните парламентарни избори и на краткия 45-и парламент поръчки за 14,658 млн. лв. от кабинета Борисов 3 след стотиците милиони по време на управлението на ГЕРБ, на който уж е опозиция. Но той е отишъл много по-далеч в единението. Дал е бармана от хотела си, на 33 г., със съмнения дали има диплома за средно образование, за кмет на градчето, но от ГЕРБ. При наличен кандидат на БСП. Срещу което взема нещо на свой ред при договорката с общинския кмет, който 4 г. е отказвал заменка на червения депутат и бизнесмен. Ето историята, описана от най-силния регионален черноморски сайт Флагман:  
„Служител, който всеки месец чака заплатата си от депутата от БСП Петър Кънев, ще бъде кандидат-кметът на ГЕРБ за Ахтопол, научи Флагман.бг. 33-годишният Станислав Димитров, работещ като барман в хотел Невен, собственост на червения народен избраник Петър Кънев (б.р. имотът не е деклариран пред КПКОНПИ). Той е изцяло ново лице за структурата на ГЕРБ в Ахтопол. Тя практически се разпадна, след като преди седмица Атанас Желязков, управлявал в последния мандат обяви, че напуска омерзен от начина на управление на общинския кмет Георги Лапчев.

Станислав Димитров е единственият, навил се да влезе в на пръв поглед предрешената битка – срещу Желязков, който се приема изключително добре от местните.
Кандидат за кмет на Ахтопол имат и от БСП – Радослава Кючукова”.
Кандидатът, който е нов за ГЕРБ и няма собствени пари за инвестиция в кампания, каквато е практиката за правенето й, изненадващо побеждава с 425 срещу 336 гласа. Това става през есента на 2015 г., взема и втори мандат през 2019 г. Но Флагман разкрива още нещо:
„Калинка с осми клас ли е кметът на Ахтопол Станислав Димитров? Отговор на този въпрос Флагман.бг не успя да получи от самия градоначалник, който увърта и нито иска да покаже дипломата си за средно образование, нито да каже какво и къде е завършил. Роден е през 1977 година. Завършил е основното си образование в Ахтопол, след което приет в Професионалната гимназия по железопътен транспорт Никола Корчев в София. Информацията оттам - нататък е противоречива. Според едни е учил 2 г. в София и е прекъснал, според други е изкарал едва няколко месеца в столицата и той се завръща в Ахтопол, където първо се занимава с риболов, а след това се управлява семейната кръчма. Трудовото му битие продължава в лятната хасиенда в Ахтопол на червения депутат Петър Кънев, където настоящият кмет от ГЕРБ е момче за всичко – домакин, пазач, рецепционист.

Той щеше да остане встрани от прожекторите, ако през лятото ГЕРБ не го бяха


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 16.06.2021 11:54

    Циркът НС е на финалната права за разкритие ! Както доказват "архивите" БСП и ГЕРБ са от една партия - БКП ! Къде по света комунист е опозиция на комунист, демек БСП да бъде опозиция на ГЕРБ, става но само когато "пиесата" се играе пред простолюдие в "залата" ! На ГЕРБ представителите са само политически курви или елементарни кариеристи като Биков,Сачева,Митов, Ант.Тодоров които виждайки как се забогатява когато си в ГЕРБ веднага обръщат "палачинката" от вечно критикуващи крадците от ГЕРБ се изявяват като твърди защитници на тези крадци и измамници ! Какви "политици" имаме които си заслужаваме защото сме опростачен народ !

  • 001 Anonimen 15.06.2021 15:52

    Циганска свинщина. Няма една мъничка структурка, една верижка в този маймунарник, наречен държава, който да не е затрупан с фъшкии.

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния