Свързани новини

16.11.2009 08:44

Кадиев: Това е първата стъпка към възстановяване на БСП

Видян 1625 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Резултатът на кметските избори е първата стъпка към възстановяването на БСП и способността й след време да управлява отново държавата, заяви Георги Кадиев в отговор на въпрос на пресконференцията в НДК, информира БГНЕС.


За мен винаги вътрешното предизвикателство е БСП да се обръща към периферията, каза той и добави, че днес партията е тръгнала в тази посока. Вълната ГЕРБ започва да утихва, допълни Кадиев. Според него тогава българските избиратели ще разберат, че трябва алтернатива и че такава има. Аз съм абсолютно доволен от подкрепата, която получих от Националния съвет и от градската организация на БСП и резултатът се вижда – той е добър. Дали ще стана лидер на някакво ниво зависи от членовете на партията, но не смятам, че трябва да се правят избори през два месеца, каза Кадиев. Не постигнах балотаж, заяви той и добави, че София е труден град за БСП. По думите му котараците в общината получиха отсрочка от две години. Кадиев не уточни, дали би се кандидатирал отново за кмет. За мен това беше трудна кампания, защото срещу мен беше жена и това беше една от причините да бъда по-мек, каза той. Благодаря за оценката на премиера - винаги съм бил конструктивна опозиция, отбеляза кандидатът на БСП. "Не мога да бъда и от ГЕРБ, и от БСП – ние сме алтернатива". Надеждата ми е, че ще вкарваме все повече истински дебат, а не чалга в политиката, добави Кадиев. На въпрос дали Борисов му е симпатичен, той отговори, че като човек – да, но като политик – не и че така не се прави политика.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион