Свързани новини

25.08.2011 17:14

Качиха жриците на мотопеди

Видян 2490 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В борба за клиенти част от родните проститутки се движат на две гуми.По пътя София - Бургас плъзнаха жрици на колела.Платените момичета застъпват на "стоянките", пристигайки на мотопеди, пише "Всеки ден".


Някои от тях избират превозно средство дори в тон с цвета на оскъдните си рокли.Горещините пък принудиха мургавите любовчийки да търсят предимно клиенти, чийто коли имат климатици.За краткото разхлаждане проститутките дори предлагали отстъпка от цената.


Проститутките по морето пък стават все по-стръвни. Жриците на любовта са умрели от глад, защото прибягват към брутални методи, за да заработят някой лев. Новите техники се прилагат около баровете и дискотеките в големите курорти, алармираха напатили се украинци.


Проститутките на групички причакват близо до заведенията млади опиянени туристи и буквално ги замъкват в близките тъмни улички, където директно започват да ги събличат.


"В петък вечерта до късно се забавлявахме в едно от големите заведения в Слънчев бряг и към 4 часа сутринта решихме да си тръгнем.Съвсем близо до входа на дискотеката три момичета ни задърпаха към едно тъмно кьоше и започнаха да ни опипват и да ни искат пари", разказа възмутен 22-годишен украинец. Той обаче признава, че групата купонджии били на градус още от обяд.В първия момент момичетата решили, че има някакъв проблем и се завтекли на помощ.


"Едвам се отскубнахме, дори ни заплашиха, че ще се оплачат от нас в полицията", разказа пред "Всеки ден" напатилият се турист.Оказало се, че новите методи за работа се разпространяват много бързо по българското Черноморие.


Само ден по-късно друга група украинци също попаднали на наглите "работнички", този път в Приморско.Схемата била идентична - или се съгласяваш на платена любов или проститутките започват да викат за помощ и плашат с жалби в полицията.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес има шанс да осъществите полезни контакти и да получите информация

Днес има шанс да осъществите полезни контакти и да