ИТН мисли за ПП много лоши работи, ПП мисли много лоши работи за ИТН и там не може да има мир, категоричен бе експертът пред БНТ

Свързани новини

22.04.2022 07:14

Кабинетът ще падне през септември: А. Райчев

Видян 2185 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Каква е съдбата на кабинета „Кирил Петков“. Отговор на този въпрос даде топ социологът Андрей Райчев. Прогнозата му обаче едва ли радва управляващите.




Най-важният резултат и най-лошият резултат е, че загубиха уважение помежду си, вече не се харесват, каза Райчев, коментирайки отношенията в четворната коалиция.




ИТН мисли за ПП много лоши работи, ПП мисли много лоши работи за ИТН и там не може да има мир, категоричен бе експертът пред БНТ.




Това е един брак, който по взаимно съгласие ще продължи известно време, но разводът е сигурен. Ако разводът е предизвестен, партиите ще започнат да спорят за това кой е виновен – майката или бащата ще напуснат първи къщата. Всичките малки сметки протичат на фона на нещо, което не може да бъде спряно в Европа и никъде по света – скъпият ток и взривът на цените, отбеляза Андрей Райчев.




И отсече: Просто и ясно – ако дадем оръжие за Украйна, няма да има правителство! Затова всички избраха да има правителство, иначе щяха да паднат веднага, изтъкна Райчев, обяснявайки защо в крайна сметка властта избра да ограничи българската помощ за Украйна до каски и бронежилетки.




Ако ГЕРБ играят грубо за избори, това вече не е опит за събаряне на правителството, а опит за диалог с другите парчета от коалицията, продължи Райчев политическия си анализ на ситуацията у нас в момента. Той добави, че Мая Манолова и бившия служебен премиер и военен министър Стефан Янев е възможно да оберат електоралните нагласи на едни евентуални избори.

Има един разпад на коалицията, каза Андрей Райчев. И даде прогнозата си: най-вероятно управлението ще се разпадне през септември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 22.04.2022 14:13

    Много късно бе Райчев! До тогава тези идиоти може да ни затрият! Спешно трябва да падат в близките дни...

  • 001 Anonimen 22.04.2022 09:25

    Райчев много се натиска за пророк ? Ама коалицията така беше създадена ! Всеки срещу всеки, но всички срещу Буци и Гешев ! Тези двамата ако ги няма, няма коалиция, но Буци още иска властта, а Гешев се хванал за вратата на кръчмата като пияница когото искат да изхвърлят !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.