Свързани новини

06.08.2020 13:08

Кабинетът и Борисов остават: Симеонов

Видян 2378 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет”, заяви пред Nova лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Тази сутрин той участва на коалиционен съвет при премиера Бойко Борисов.


„Министър-председател остава Борисов. Няма други варианти пред нас. Имаме работа за вършене и в парламента, и в изпълнителната власт", категоричен бе Симеонов.


Той добави, че няма вариант за оставка през септември. Подобна хипотеза имаше от страна на Томислав Дончев, който бе гост в "Здравей, България". Симеонов обяви още, че кабинетът няма да се подаде на уличния натиск и да избяга от отговорност.


„Приоритетите на кабинета ще бъдат в посока борбата с битовата престъпност, повишаване на пенсиите, подобряване на социалните услуги и стандарта на живот", добави още Симеонов.


„Изборите ще са тогава, когато е по Конституция. Нека всички политически партии се подготвят за тях", посъветва лидерът на НФСБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 07.08.2020 12:22

    Позата на по-ниския, е позата на унижението,на предателството.Тези които го подкрепят с бюлетините си по време на избори,са от простак нагоре.Не използвам думата лумпени,както гларуса нарече избирателите на "Атака" преди години.

  • 004 Далавери Симеонов 07.08.2020 11:22

    Правителството остава, премиерът също, краденето тоже !!! Защото ТРЯБВА и на следващите избори ОПГ ГЕРБ “Гангстери за Ефективно Разграбване на Булгаристан“ да спечели гласовете на държавните и общинските чиновници и техните семейства, едни и същи фирми печелещи обществените поръчки и работниците им и тяхната рода !!! Слава Герберистану !!! Героям слава !!!

  • 003 Anonimen 06.08.2020 14:38

    Бургаска птицо лекокрила:Народа казва,че грабежът над България трябва да спре!Кой си ти да говориш от името на бедните хора напълнили площадите,за да ти го набият в ушите,че трябва да си тръгвате.Охранихте се като свине,банковите ви сметки ще се пръснат от мангизи."Осъди" Домусчиев,"събори" тези дни "САРАЯ" на Ах. Доган!Аланкоолу,ти българите за туземци ли ги намираш!?Мижавата ти партийка,в 45 тото НС,ще бъде някъде в контейнерите за партийни отпадъци!

  • 002 ДО Anonimen 06.08.2020 14:24

    За двоеточието имаш право, но и на теб правописът ти куца. Пропускаш шпациите на много места...

  • 001 Anonimen 06.08.2020 14:15

    Хора,пишете грамотно!Какво е това заглавие?Ако се явите на изпитите след 7-ми клас,ще получите най-ниската оценка.Мястото на двоеточието е абсолютно недопустимо!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог