Свързани новини

18.10.2016 11:40

Йотова: Управляващите мислят как да спечелят служебно

Видян 1500 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Управляващите са затворени в кабинетите си и мислят как служебно да спечелят изборите, защото разбраха че ги губят.“ Това заяви кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова. По думите й те се срещат, за да решат как да променят правилата по средата на кампанията, защото виждат, че никой вече не очаква нищо от тях. „Виждат, как хората не ги гледат с надежда. Дали ще са реформатори, патриоти, те са унижени от един диктатор и преклониха глава, показвайки на избирателите, че властта е по-важна от всичко“, каза също Йотова.


Ние сме различни и затова се страхуват от нас


„Ние сме различни и затова се страхуват от нас. Докато те са в кабинетите си, ние сме тук, сред вас. Ще чуем това, което всеки иска да ни каже“, заяви пред събралите се Илияна Йотова.


Корнелия Нинова: Нека дадем доверието си на двама достойни българи, които да служат на отечеството ни и да сложат край на продажната политика


„Събрали сме се, за да дадем доверието си на двама достойни българи, които да служат на отечеството ни и да сложат край на продажната политика, която продава България.“ Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Благоевград за кандидатурите на Румен Радев и Илияна Йотова. По думите й страната ни има нужда от държавници, които да сложат България и националния интерес в центъра на това, което правят.


„Не сме съгласни с външна политика, която сменя кандидатурата на Ирина Бокова с тази на Кристалина Георгиева, вътрешна политика, която не дава права на българските граждани, а дава такива на чужди. Видяхме също, че заради сбъркана външна политика има Турски поток, но няма Южен поток, има атомна централа в Турция, но няма в Белене. Има газов хъб, но няма доставки на газ за него“, обясни лидерът на БСП. Според нея именно затова имаме нужда от държавници, които да правят външна и вътрешна политика, основана единствено на националния интерес.


По-рано през деня те посетиха и община Кресна, където се срещнаха с кмета  Николай Георгиев и обществеността. Кметът пожела победа на предстоящите президентски избори на Румен Радев и Илияна Йотова, които получиха подкрепа и от цяла Кресна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион