Свързани новини

29.05.2013 17:20

Изнасилената зверски Мария в депресия, похитителите с минимални присъди

Видян 2753 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Михаил Пенчев - бившето гадже на Мария от Павел баня, което организира групово изнасилване и кървава гавра за изгората си ще лежи 2,4 г. в затвора. Това реши Военният съд в Пловдив, съобщи Блиц.


Пред Темида се изправиха още редник Васил Ковачев и пълнолетният Дарин Трифонов. На двамата беше наложена условна присъда от 1,4 години. Непълнолетният Ивелин Бубев се сдоби с 8 месеца лишаване от свобода условно. 9 мастити пловдивски адвокати браниха бандата, която извърши зверството. За първи път в кариерата ми нито един от защитниците нямаше доказателствени искания по делото, коментира прокурорът от Военно-Окръжна прокуратура Димо Бъчваров.

На 4 март миналата година 22 годишната красавица Мария от Павел Баня отива с приятелка в дискотека „Лотос” в родния си град. Срещата с бившето й гадже - Михаил Пенчев от Казанлък, по онова време служител във военно поделение, се оказва фатална. Докато отива до тоалетната, извергът я удря, завлича я в колата, пребива я от бой, а след това се гаври сексуално с нея. Пали колата, закарва я до черен път, вика аверите си. Започва кървава вакханалия. Кошмарът напомня филм на ужасите.

Девойката е изнасилвана от четиримата всячески в продължение на часове. Гаврата е съпроводена с безмилостен побой, а изродите не чуват воплите и молбите на момичето да спрат. В групата се включват и други авери, които обаче само снимат. След като удоволетворили нагона си, мъжете, чиято средна възраст е 30 години, закарват Мария в Павел баня и я захвърлят чисто гола. Днес, година след кървавата история травмите от изнасилването по тялото на момичето са зараснали, но то е в дълбока депресия.

Вече не е онази слънчева Мария, която помнехме. Всички се молим на Господ тя да не превърти, коментират нейни приятели. Пред съда Мария е настоявала похитителите и да получат максимална присъда и да лежат в затвора. Всичко обаче са се признали за виновни, изразили са съжаление и са поискали съкратено следствие.

Това е довело да сваляне на предвидената от Закона присъда с една трета, обясни прокурор Бъчваров. В извънсъдебно споразумение двете страни са се договорили да платят обезщетение на Мария в общ размер 20 хил. лева, допълва Блиц.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци